macOS Mojaven päivitysten uudet ominaisuudet

Perehdy Applen macOS Mojavea varten julkaisemiin päivityksiin.

macOS Mojaven päivitykset parantavat Macin vakautta, suorituskykyä ja yhteensopivuutta, ja niitä suositellaan kaikille Mojaven käyttäjille. Saat nämä päivitykset valitsemalla Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja sitten Ohjelmiston päivitys. Lue lisätietoja Macin ohjelmiston päivittämisestä.

Lisätietoja päivitysten turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

macOS Mojave 10.14.3:n päivitys

Tämä päivitys parantaa Macin suojausta, vakautta ja yhteensopivuutta ja sisältää seuraavan yritysasiakkaille tarkoitetun sisällön: kun käyttäjät luovat tiedostojen jakamisyhteyden, joka käyttää todentamiseen kelvollista Kerberos TGT:tä, heitä ei enää pyydetä antamaan tunnistetietoja.

macOS Mojave 10.14.2:n päivitys

Päivityksen sisältö:

• Lisätty RTT:n tuki Wi-Fi-puheluita varten.
  • Lisätty Newsiin valikkokohde, josta voi avata tarinan Safarissa.
  • Ratkaistu ongelma, joka saattoi estää iTunesia toistamasta mediasisältöä muiden valmistajien AirPlay-kaiuttimista.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Sallii ylläpitäjien ottaa FileVaultin käyttöön mobiililaitteiden hallinnan kautta mobiilitileille ja -käyttäjille, jotka on luotu mobiililaitteiden hallinnassa.
  • Sallii käyttäjien nollata kirjautumissalasanansa kirjautumisikkunassa, kun kyseinen salasana on vanhentunut salasanakäytännön mukaisesti.
  • Ratkaistu ongelma, joka esti näyttöjen toiminnan, kun ne oli liitetty vuonna 2018 julkaistuihin MacBook Pro -malleihin, joihin oli samanaikaisesti liitetty tiettyjä muiden valmistajien USB-grafiikkalaitteita.

macOS Mojave 10.14.1:n päivitys

Päivityksen sisältö:

• Lisätty tuki FaceTime-ryhmäpuheluiden video- ja äänipuheluille, jotka tukevat samanaikaisesti jopa 32 osallistujaa, jotka ovat päästä päähän salattuja tietosuojan varmistamiseksi ja jotka voidaan aloittaa ryhmäviestikeskustelusta tai joihin voidaan liittyä milloin tahansa käynnissä olevan puhelun aikana.
  • Lisätty yli 70 uutta emoji-hahmoa, muun muassa uusia hahmoja, joilla on punaiset, harmaat ja kiharat hiukset, uusi emoji kaljuille ihmisille, entistä ilmaisuvoimaisempia hymyileviä kasvoja sekä muita emojeja, jotka esittävät eläimiä, urheilua ja ruokaa.