macOS Mojaven päivitysten uudet ominaisuudet

Perehdy Applen macOS Mojavea varten julkaisemiin päivityksiin.

Nämä päivitykset parantavat Macin vakautta, suorituskykyä tai yhteensopivuutta, ja niitä suositellaan kaikille macOS Mojaven käyttäjille. Saat nämä päivitykset valitsemalla Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja sitten Ohjelmiston päivitys. Lue lisätietoja Macin ohjelmiston päivittämisestä.

Lisätietoja päivitysten turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

macOS Mojave 10.14.2:n päivitys

Päivityksen sisältö:

• Lisätty RTT:n tuki Wi-Fi-puheluita varten.
  • Lisätty Newsiin valikkokohde, josta voi avata tarinan Safarissa.
  • Ratkaistu ongelma, joka saattoi estää iTunesia toistamasta mediasisältöä muiden valmistajien AirPlay-kaiuttimista.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Sallii ylläpitäjien ottaa FileVaultin käyttöön mobiilaitteiden hallinnan avulla mobiilitileille ja mobiililaitteiden hallinnan kautta luoduille käyttäjille.
  • Sallii käyttäjien nollata kirjautumissalasanansa kirjautumisikkunassa, kun kyseinen salasana on vanhentunut salasanakäytännön mukaisesti.
  • Ratkaistu ongelma, joka esti näyttöjen toiminnan, kun ne oli liitetty vuonna 2018 julkaistuihin MacBook Pro -malleihin, joihin oli samanaikaisesti liitetty tiettyjä muiden valmistajien USB-grafiikkalaitteita.

macOS Mojave 10.14.1:n päivitys

Päivityksen sisältö:

• Lisätty tuki FaceTime-ryhmäpuheluiden video- ja äänipuheluille, jotka tukevat samanaikaisesti jopa 32 osallistujaa, jotka ovat päästä päähän salattuja tietosuojan varmistamiseksi ja jotka voidaan aloittaa ryhmäviestikeskustelusta tai joihin voidaan liittyä milloin tahansa käynnissä olevan puhelun aikana.
  • Lisätty yli 70 uutta emoji-hahmoa, muun muassa uusia hahmoja, joilla on punaiset, harmaat ja kiharat hiukset, uusi emoji kaljuille ihmisille, entistä ilmaisuvoimaisempia hymyileviä kasvoja sekä muita emojeja, jotka esittävät eläimiä, urheilua ja ruokaa.