Ohjeita iCloud-viesteihin liittyviin ongelmiin

iCloud-viestien avulla koko viestihistoriasi pysyy ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Jos jokin ei toimi, tässä on muutamia pikakorjauksia, joista saattaa olla apua.

Jos viestejä ei päivitetä laitteiden kesken

Kun laitat iCloud-viestit päälle ensimmäisen kerran, viestit synkronoidaan aikajärjestyksessä uusimmasta alkaen. Tämä tarkoittaa, että vanhemmat viestit saattavat tulla näkyviin myöhemmin.

Muista laittaa Viestit kaikissa laitteissa päälle ja varmista, että laite on kytketty pistorasiaan ja että se on yhteydessä luotettavaan verkkoon. Kun viestit on synkronoitu, virtaliitäntää ja langatonta yhteyttä ei enää tarvita uusien viestien pitämiseen ajan tasalla.

Jos kuva tai liite puuttuu

1. Avaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin Viestit-apissa viesti, jossa kuva tai liite jaettiin.
  2. Napauta yhteystiedon nimeä ja sitten .
  3. Etsi kuvaa tai liitettä, joka saattaa olla tallennettuna iCloudiin.

Jos haluat poistaa iCloud-viestit käytöstä ja poistaa ne

• Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi] > iCloud > Hallitse tallennustilaa > Viestit. Napauta sitten Ota käytöstä ja poista.
  • Avaa Macissa Viestit > Asetukset > iMessage. Poista Ota iCloud-viestit käyttöön -asetuksen valinta ja valitse sitten Poista kaikki käytöstä.

Jos et pysty poistamaan viestejä Macista

Siirry Viesteissä kohtaan Asetukset > Yleiset. Varmista, että Tallenna historia, kun keskustelut suljetaan -kohdan vieressä olevan valintaneliön valinta on poistettu.

Jos ylität iCloudin tallennusrajan

Kun ylität iCloudin tallennusrajan, viestejä ja liitteitä ei lähetetä iCloudiin, eivätkä laitteet varmuuskopioi tai lataa sisältöjä iCloudiin. Viimeisimmät viestit ovat edelleen käytettävissä, mutta niitä ei tallenneta iCloudiin, ja poistettuja viestejä ei päivitetä kaikkiin laitteisiin. Jos haluat jatkaa iCloud-viestien käyttöä, päivitä tallennustilasi tai vapauta tilaa poistamalla tiedostot, joita et tarvitse.