Tietoja Apple TV 4K:n ja Apple TV HD:n ohjelmistopäivityksistä

Tutustu tvOS:n uusiin ominaisuuksiin ja toimintoihin, jotka ovat käytettävissä Apple TV 4K:ssa ja Apple TV HD:ssä.

tvOS 14.2:n uudet ominaisuudet

• HomePodin kotiteatteri: Yhdistä HomePod Apple TV 4K:hon ja nauti stereo-, tila- ja Dolby Atmos -äänestä. Lisää toinen HomePod, niin voit tuottaa vielä mukaansatempaavamman äänivaikutelman todellisella stereoäänellä.
  • Apple One:* Hanki muun muassa Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade ja Apple Fitness+ (tulossa loppuvuonna 2020) yhdessä kätevässä paketissa. Jaa tilauksesi muiden perheenjäsenten kanssa, mutta käytä kuitenkin jokaista palvelua omilla tunnistetiedoillasi kaikissa laitteissasi. Lisätietoja on kohdassa Asetukset > Käyttäjät ja tilit > [Tilisi] > Tilaukset.

Katso, onko Apple One saatavilla maassasi tai alueellasi. Jos Apple News+ on saatavilla maassasi tai alueellasi, myös Apple One Premier -paketti on saatavilla.

tvOS 14.0.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 14.0.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 14

• Jaa ääni: Nauti elokuvista ja TV-ohjelmista ystävän kanssa muita ympärilläsi olevia häiritsemättä. Yhdistä kahdet AirPodit tai yhteensopivat Beats-tuotteet Apple TV 4K:hon ja jaa katselukokemus erillisillä äänenvoimakkuussäätimillä.
  • Kuva kuvassa: Katso elokuvaa ja seuraa samalla viimeisimpiä urheilu-uutisia, tarkista sää TV-sarjamaratonin aikana tai pelaa videopeliä ja katso samalla suosikkipelaajasi sisältöä – nyt myös tuetuilla muiden valmistajien apeilla.
  • Koti: Vastaanota ilmoituksia, kun joku soittaa ovikelloa, ja katso reaaliajassa, kuka siellä on. Voit myös pyytää Siriä näyttämään HomeKitiä tukevat kamerat ja käynnistämään tilanteet Ohjauskeskuksen uudessa Koti-näkymässä.
  • Useita käyttäjiä pelaamista varten: Vaihda käyttäjää Ohjauskeskuksessa ja siirry omaan pelitilanteeseen, saavutuksiin ja ystäviin. Jatka sen jälkeen siitä, mihin jäit, Apple Arcaden Jatka pelaamista -toiminnolla.*
  • Peliohjaimet: Apple TV tukee entistä useampia ohjaimia, joihin kuuluvat muun muassa Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ja Xbox Adaptive Controller -ohjaimet. Nyt voit myös luoda ohjaimille muokatun painikemäärityksen Asetukset-valikossa.
  • Näytönsäästäjät: Seikkaile avaruudessa, nouse lentoon tai sukella syvälle mereen valitsemalla vain ne sijainnit, jotka haluat nähdä. Valitse Asetukset-valikosta, mitkä ilmakuvat näytetään näytöllä.
  • AirPlay: Suoratoista AirPlaylla sisältöä iPhonen Kuvat-apista Apple TV 4K:hon, jotta voit jakaa suosikkikuvasi ja -videosi täydellä 4K-tarkkuudella.

* Apple Arcaden ja Apple Arcade -toiminnon saatavuus voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 13.4.8

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.4.6

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.4.5

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.3.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13

• Koti-valikko: Näet koko näytön esikatseluita uusista elokuvista, hittikappaleista, parhaista peleistä ja muista, kun lisäät appeja suosikkeihin ylärivillä. Pyyhkäisemällä ylös kuulet äänet ja voit tehdä valintoja.
  • Useita käyttäjiä: Nauti räätälöidystä Apple TV -käytöstä Apple TV -apin oman Seuraavaksi-listan, Apple Musicin omien soittolistojen ja muiden vastaavien avulla. Pääset alkuun kutsumalla käyttäjiä Apple TV- tai Koti-apissa
  • Ohjauskeskus: Voit vaihtaa käyttäjää tai äänilähdettä, käyttää musiikkia ja laittaa Apple TV:n nukkumaan painamalla Siri Remoten TV-painiketta.
  • Apple Arcade:* Pelaa yli sataa uutta peliä rajoituksetta Apple-laitteillasi. Tarjolla on mukaansatempaavia uusia maailmoja sekä korvia helliviä äänitehosteita: uppoudu peleihin isolla näytöllä Apple TV:n avulla.
  • Peliohjaimet: Pelaa pelejä suosituilla ohjaimilla, esimerkiksi PlayStation DualShock 4 -ohjaimella ja langattomalla Xbox-ohjaimella Bluetooth-yhteydellä.
  • Apple Music: Kuuntele suosikkimusiikkiasi ja nauti täydellisesti ajastetuista sanoituksista. Selaa sanoituksia ja siirry mihin tahansa säkeeseen klikkaamalla.
  • Näytönsäästäjät: Nauti upeista vedenalaisista maisemista eri puolilta maailmaa. Tarkista näkemäsi paikka napauttamalla Siri Remotea. Pyyhkäisemällä voit siirtyä seuraavaan.

*Apple Arcade ja Apple Arcade -ominaisuuden saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

tvOS 12.4.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

• Apple TV -appi:* Aivan uuden Apple TV -apin avulla voit katsoa kaikkia suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi kaikilla laitteillasi. Tilaa vain haluamasi Apple TV:n kanavat. Voit selata tuhansia eri nimikkeitä, joita voit ostaa tai vuokrata iTunes Storesta. Saat ohjelma- ja elokuvasuosituksia, jotka perustuvat kaikkiin katsomiisi ohjelmiin.

*Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

tvOS 12.2.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavat ominaisuudet:

* Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- ja aluekohtaisesti.

tvOS 12.1.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.1.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.0.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

tvOS 11.3

* Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- ja aluekohtaisesti.

tvOS 11.2.6

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2.5

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavat ominaisuudet:

• Apple TV App: Nyt saatavilla Ranskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Yhdysvalloissa voit myös selata tulevia ja live-otteluita uudessa Urheilu-välilehdessä. Lisäksi valitsemalla suosikkijoukkueesi voit automaattisesti lisätä otteluita Seuraavaksi-listaan ja saada ilmoituksia.
  • Amazon Prime Video: Saatavilla nyt Apple TV:lle App Storesta. Nauti Prime Originals -sisällöstä suosittujen elokuvien ja TV-ohjelmien lisäksi.
  • Videotoisto: Apple TV 4K:ssa voit toistaa videoita niiden alkuperäisellä kehysnopeudella ja dynaamisella alueella.
  • Käyttöapu: Parannuksia VoiceOver-navigointiin ja -lukemiseen, mukaan lukien VoiceOver-roottorin Seuraa kohdistusta -kohde ja Lue näyttö viiveellä -valinta, saatavilla kaikissa navigointitiloissa. Lisäksi sanellun tekstinsyötön yhdenmukaisuutta on parannettu.

tvOS 11.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

tvOS 11

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.