Tietoja Apple TV 4K:n ja Apple TV HD:n ohjelmistopäivityksistä

Tutustu tvOS:n uusiin ominaisuuksiin, jotka ovat käytettävissä Apple TV 4K:ssa ja Apple TV HD:ssä.

Uutta tvOS 12.4:ssä

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

• Apple TV -appi: Aivan uuden Apple TV -apin avulla voit katsoa kaikkia suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi kaikilla laitteillasi. Tilaa vain haluamasi Apple TV:n kanavat. Voit selata tuhansia eri ohjelmia, joita voit ostaa tai vuokrata iTunes Storesta. Saat ohjelma- ja elokuvasuosituksia, jotka perustuvat kaikkiin katsomiisi ohjelmiin.

tvOS 12.2.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavat ominaisuudet:

* Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- ja aluekohtaisesti.

tvOS 12.1.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.1.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.0.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

tvOS 11.3

* Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- ja aluekohtaisesti.

tvOS 11.2.6

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2.5

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavat ominaisuudet:

• Apple TV App: Nyt saatavilla Ranskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Yhdysvalloissa voit myös selata tulevia ja live-otteluita uudessa Urheilu-välilehdessä. Lisäksi valitsemalla suosikkijoukkueesi voit automaattisesti lisätä otteluita Seuraavaksi-listaan ja saada ilmoituksia.
  • Amazon Prime Video: Saatavilla nyt Apple TV:lle App Storesta. Nauti Prime Originals -sisällöstä suosittujen elokuvien ja TV-ohjelmien lisäksi.
  • Videotoisto: Apple TV 4K:ssa voit toistaa videoita niiden alkuperäisellä kehysnopeudella ja dynaamisella alueella.
  • Käyttöapu: Parannuksia VoiceOver-navigointiin ja -lukemiseen, mukaan lukien VoiceOver-roottorin Seuraa kohdistusta -kohde ja Lue näyttö viiveellä -valinta, saatavilla kaikissa navigointitiloissa. Lisäksi sanellun tekstinsyötön yhdenmukaisuutta on parannettu.

tvOS 11.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

tvOS 11

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.