Tietoja Apple TV 4K:n ja Apple TV HD:n ohjelmistopäivityksistä

Tutustu tvOS:n uusiin ominaisuuksiin ja toimintoihin, jotka ovat käytettävissä Apple TV 4K:ssa ja Apple TV HD:ssä.

Selvitä Apple TV:si malli tai lue, miten voit päivittää siihen uusimman ohjelmiston.

tvOS 17.4:n uudet ominaisuudet

Tämä päivitys sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 17.3

Tämä päivitys sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 17.2

Tämä päivitys parantaa FaceTime-, Kuntoilu- ja Apple TV -appeja, virtaviivaistaa äänihakua tuetuissa apeissa ja lisää uuden tuen Sirille sekä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple TV -appi

• Uusi sivupalkki helpottaa siirtymistä ja katseltavan löytämistä.

• Kaikki tilaamasi kanavat ja yhdistetyt apit löytyvät nyt sivupalkin Channels & Apps (Kanavat ja apit) -kohdasta ja Koti-valikosta.

• iTunes-elokuvat ja -ohjelmat ovat siirtyneet Apple TV -appiin. Storesta ostamasi ja vuokraamasi sisältö löytyy nyt Kirjastosta.

• Katso nyt on uudelta nimeltään Koti, jossa voit selata elokuvia ja TV-ohjelmia.

FaceTime

• Mahdollisuus vastata puheluihin suoraan Apple TV 4K:lla.

• Tuki FaceTime-äänipuheluille Apple TV 4K:lla.

• Puhelut voivat nyt siirtyä Apple TV 4K:sta iPhoneen tai iPadiin.

Apple TV 4K (2. sukupolvi tai uudempi) tukee nyt FaceTimea.

SharePlay

• Dolby Atmos- ja Dolby Digital -surround-äänimuodot ovat nyt käytettävissä, kun katselet jotain käyttämällä SharePlayta.

Apple Fitness+

• Äänen fokusointi -ominaisuuden avulla voit halutessasi kuulla enemmän sitä, mikä motivoi sinua, kuten ohjaajan ääni tai musiikki.

Äänihaku

• Näytöllä tapahtuva haku voi alkaa mistä tahansa tuetuista apeista, kuten TV ja Musiikki. Sanele haku painamalla Siri-painiketta.

Siri

• Sisältää nyt kielituen arabian kielelle Saudi-Arabiassa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, malajin kielelle Malesiassa ja turkin kielelle Turkissa, jotta voit hakea ohjelmia, musiikkia ja muuta äänelläsi.

Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 17.1

Tämä päivitys lisää tuen Paranna dialogia -toiminnolle Apple TV 4K:n pariksi liitetyssä HomePod minissä ja 1. sukupolven HomePodissa ja sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 17

Tämä päivitys esittelee FaceTime-apin Apple TV:ssä ja uudistetun Ohjauskeskuksen, tukee Siri Remoten etsimistä iPhonen avulla ja selkeämpää dialogia HomePodin kanssa, mahdollistaa Kuvat-apin Muistojen valitsemisen näytönsäästäjäksi, parantaa Apple Music Sing ‑kokemusta ja laajentaa Sirin tietotukea. Päivitys sisältää myös parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

FaceTime

• Apple TV 4K:n (2. sukupolvi tai uudempi) FaceTimen avulla voit viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa suurella näytöllä.

• Jatkuvuuskameran tuen avulla voit helposti liittää iPhonen tai iPadin Apple TV:hen ja käyttää sen kameroita ja mikrofoneja, jotta näytät ja kuulostat upealta.

• Keskinäyttämö-toiminto pitää sinut keskellä kuvaa liikkuessasi ja laajentaa kameranäkymää, kun muita henkilöitä tulee huoneeseen.

• Eleisiin perustuvat reaktiot näyttävät tehosteita, kuten ilmapalloja, konfettia ja ilotulituksia.

• Split View ‑näkymän ja SharePlayn avulla voit katsoa elokuvia ja ohjelmia yhdessä ja nähdä samalla kaikki muut puhelun aikana.

Ohjauskeskus

• Täysin uudistetun ulkoasun myötä Apple TV:n hallinta on entistäkin intuitiivisempaa.

• Koti-valikossa näkyy aktiivinen profiili, nykyinen aika ja muu järjestelmän tila.

• Jos haluat käyttää Ohjauskeskusta, pidä Siri Remoten [TV]-painiketta painettuna ja säädä ääni- ja käyttöapuominaisuuksia, aseta uniajastin, vaihda profiileja, näytä kodin kamerat ja paljon muuta.

Siri Remote -kaukosäädin

• Mahdollisuus paikantaa Siri Remote (2. sukupolvi tai uudempi), kun se on lähellä mutta poissa näkyvistä.

• Voit etsiä kaukosäätimen avaamalla Ohjauskeskuksen iPhonessa ja avaamalla sitten Apple TV Remoten.

Siri*

• Näytön tuloksiin sisältyy nyt laajennettu tietämys. Kokeile kysyä ”onko maissi hedelmä?” tai ”missä Mozart syntyi?”

• Sano vain ”Siri”, jos haluat aktivoida Apple TV:n ja hallita sitä, kun käytät liitettyjä AirPodeja tai mitä tahansa kotisi HomePodia.

• Kielituki thaimaalaisille Thaimaassa esimerkiksi ohjelmien ja musiikin etsimistä varten. Voit ottaa Sirin käyttöön valitsemalla Asetukset > Yleiset > Siri.

Näytönsäästäjät

• Kuvat-apin Muistot on sovitettu täydellisesti TV:hen sulavilla animaatioilla ja siirtymillä. Voit ottaa ominaisuuden käyttöön kohdassa Asetukset > Yleiset > Näytönsäästäjä.

• Muita näytönsäästäjiä ovat mm. upeat ilmanäkymät Arizonan Monument Valley ‑kansallispuistoon ja Kalifornian rannikon punapuumetsiin.

HomePod-kotiteatteri

• Paranna dialogia ‑toiminnon avulla voit kuulla puheen selkeämmin taustaäänten yli Apple TV 4K:hon liitettyjen HomePod (2. sukupolvi) ‑kaiuttimien avulla.

• Ota toiminto käyttöön valitsemalla toistosäätimien Audio Options (Äänivalinnat) ‑kohdasta Paranna dialogia, kun katsot elokuvaa tai ohjelmaa, tai Asetukset-kohdasta.

Apple Music

• Apple Music Sing lisää tuen jatkuvuuskameralle, jotta voit nähdä itsesi näytössä ja käyttää visuaalisia tehosteita Apple TV 4K:lla (3. sukupolvi).

• Ota käyttöön valitsemalla [kamera], kun Apple Music Sing on käytössä.

Apple Fitness+

• Pinojen avulla voit luoda oman kuntoilurutiinin ryhmittelemällä treenejä tai meditaatioita.

• iPhonella luomasi mukautetut suunnitelmat ovat saatavilla Apple TV:ssä entistä joustavampia treeni- tai meditaatioaikatauluja varten.

Usean käyttäjän tuki

• Profiileissa on nyt järjestelmän kieliasetukset ja AirPods-parit, joiden avulla voit räätälöidä Apple TV:n käyttökokemusta entisestään.

Virtuaalinen yksityisverkko (VPN)

• Lataa App Storessa VPN-appeja, joilla Apple TV voi käyttää palveluita, jotka salaavat ja reitittävät tietyn verkkoliikenteen.

Videomuodot

• Dolby Vision 8.1 ‑tuki mahdollistaa dynaamisten metatietojen säilyttämisen useammissa elokuvissa ja ohjelmissa, kun niitä katsellaan Dolby Vision ‑yhteensopivissa televisioissa.

* Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 16.6

Tämä päivitys lisää käyttäjille Israelissa hepreankielisen Sirin tuen, jonka avulla käyttäjät löytävät muun muassa ohjelmia ja musiikkia äänikomennoilla. Lisäksi päivitykseen sisältyy parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 16.5

Tämä päivitys lisää Apple TV ‑appiin moninäkymän tuen, jolloin Apple TV 4K:lla voidaan katsoa samanaikaisesti neljää live-urheilutapahtumaa (saatavilla MLS Season Passille ja Friday Night Baseballille*). Lisäksi päivitys sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

* Ominaisuudet ja sisältö vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti ja saattavat edellyttää tilausta. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi.

tvOS 16.4.1

Tämä päivitys sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 16.4

Tämä päivitys lisää seuraavan ominaisuuden: Dim Flashing Lights (Himmennä vilkkuvat valot). Tämä käyttöapuasetus himmentää videon näytön automaattisesti, kun asetus havaitsee vilkkuvia tai välkkyviä valoja. Päivitys sisältää lisäksi parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 16.3.3

Tämä päivitys korjaa ongelman, jonka vuoksi Siri Remote ei enää vastaa Apple TV 4K:ssa (3. sukupolvi).

tvOS 16.3.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 16.3.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 16.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 16.2

tvOS 16.2 tarjoaa henkilökohtaisemman Siri-kokemuksen ja tekee Apple Musicin mukana laulamisesta entistäkin hauskempaa.

Siri*

• Tunnista ääneni ‑toiminto tukee jopa kuutta eri perheenjäsentä, minkä ansiosta voit muun muassa saada henkilökohtaisia suosituksia ja soittaa lempimusiikkiasi. Sano esimerkiksi ”Mitä katsoisin?”, ”Soita musiikkiani” tai ”Vaihda profiiliini”.

• Voit asettaa Sirin kieleksi muun kuin Apple TV ‑näytöissä olevan kielen. Valitse Asetukset > Yleiset > Sirin kieli.

• Sisältää nyt kielituen tanskalle Tanskassa, ranskalle ja saksalle Luxemburgissa ja englannille Singapore, jotta voit hakea ohjelmia, musiikkia ja muuta äänelläsi.

Apple Music

• Laula suosikkimusiikkisi mukana tahdissa reaaliaikaan näkyvien laulunsanojen avulla.

• Säädä miljoonien laulujen lauluäänen voimakkuutta Apple TV 4K:lla (3. sukupolvi).

*Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 16.1.1

tvOS 16.1.1, vain Apple TV 4K:hon (3. sukupolvi), korjaa ongelman, jossa Apple TV:hen ei ole ehkä voitu asentaa appeja.

tvOS 16.1

tvOS 16.1 tuo käyttöön täysin uudistetun Siri-kokemuksen, tuo jaetun kuvakirjaston kodin suurimmalle näytölle ja antaa sinulle mahdollisuuden treenata ja meditoida Apple Fitness+:n ja iPhonen avulla.

Siri

• Täysin uudistettu Siri helpottaa muun muassa katsottavien elokuvien ja ohjelmien etsimistä, uusimman musiikin toistamista, uusien appien löytämistä ja urheilutulosten hakemista.

• Sano ”Hei Siri”, niin voit nauttia handsfree-toiminnasta, kun käytät Apple TV:hen liitettyjä AirPodeja.

Kuvat

• Jaetun kuvakirjaston avulla näet koko perheen suosikkihetket.

• Luo jaettu kuvakirjasto iPhonella, iPadilla tai Macilla ja valitse sitten Kuvat-apissa Jaettu kirjasto.

Apple Fitness+

• Voit treenata ja meditoida Apple Fitness+:n avulla Apple TV:ssä – tarvitset nyt vain iPhonen, jotta voit hyödyntää näytöllä näkyviä valmennuksia, ajastimia ja valmentajien selityksiä sekä seurata arkiliikuntaympyrän arvioitua edistymistä.

Kodin keskitin

• Uutta älykodin yhteysstandardia Matteria tuetaan nyt, mikä mahdollistaa monien älykodin lisälaitteiden yhteistyön eri ekosysteemeissä.

tvOS 16

tvOS 16 tekee kotisi jokaisen asukkaan loistavista viihde-elämyksistä vieläkin parempia. Se yksinkertaistaa uusien käyttäjien lisäämistä, tuo näyttönäppäimistöön uusia kieliä, tukee räätälöityä tilaääntä ja lisää käyttöön uusia Siri-kieliä ja käyttöapuominaisuuksia. Päivitys sisältää myös parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Usean käyttäjän tuki

• Parannukset helpottavat profiilien lisäämistä kaikille Perhejako-ryhmäsi jäsenille, jotta kukin jäsen saa oman Seuraavaksi-listansa sekä henkilökohtaisia TV-, elokuva-, musiikki- ja appisuosituksia.

• Jos haluat lisätä jäseniä, avaa Ohjauskeskus pitämällä TV-painiketta painettuna. Valitse sitten näytöltä henkilö.

Tilaääni

• Räätälöity tilaääni tuottaa iPhonella luomasi henkilökohtaisen tilaääniprofiilin perusteella tarkemman ja mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen, kun käytössäsi ovat Apple TV 4K sekä AirPods (3. sukupolvi), AirPods Pro (1. ja 2. sukupolvi) tai AirPods Max.

• Aloita luomalla henkilökohtainen tilaääniprofiili iPhonessa käyttäen sitä Apple ID:tä, joka on asetettu Apple TV 4K:n ensisijaiseksi käyttäjäksi. Lisäprofiileja ei tueta.

Näppäimistö

• Usean näppäimistökielen tuki mahdollistaa vaihdot kielten välillä näyttönäppäimistöä käytettäessä.

• Voit ottaa ominaisuuden käyttöön lisäämällä kieliä kohdassa Asetukset > Yleiset > Kielet. Tämän jälkeen voit vaihtaa kieltä maapallokuvakkeesta tekstin syöttämisen aikana.

Siri

• Kielituki espanjalle Chilessä, suomelle Suomessa ja englannille Etelä-Afrikassa auttaa sinua hakemaan ohjelmia, musiikkia ja muuta äänelläsi.

• Voit ottaa Sirin käyttöön valitsemalla Asetukset > Yleiset > Siri. Paina sitten kaukosäätimen Siri-painiketta, niin näet esimerkkejä siitä, millaisia pyyntöjä voit esittää Sirille.

Käyttöapu

• Leijuvan tekstin tuki auttaa sinua näkemään näytöllä olevat kuvaukset selkeämmin.

• Uusia VoiceOver-äänivaihtoehtoja.

• Voit ottaa käyttöapuominaisuuksia käyttöön tai muokata valintojasi kohdassa Asetukset > Käyttöapu.

tvOS 15.6

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 15.5.1

Tämä päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi musiikin toisto saattoi lakata jonkin ajan kuluttua.

tvOS 15.5

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 15.4.1

Tämä päivitys parantaa Apple TV:n käyttöönoton ja palautuksen vakautta.

tvOS 15.4

tvOS 15.4:ssä voit vahvistaa Apple TV:llä tehdyn ostoksen Apple Watchilla ja lisätä HomeKit-kameran kuvan näkymään Kuva kuvassa -toiminnossa samalla kun katselet televisiota. Päivitys lisää myös tuen Apple TV:n yhdistämiselle Wi-Fi-verkkoihin, joihin kirjautumisessa on lisävaiheita, kuten hotellien ja asuntoloiden Wi-Fi-verkkoihin. Päivitys sisältää myös parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Apple Watch

• Voit vahvistaa Apple TV:llä tehdyt ostokset iPhonen ja iPadin lisäksi nyt Apple Watchilla.

Kodin valvontakamerat

• Voit nyt pitää kotiasi silmällä myös katsellessasi televisiota lisäämällä kodin valvontakameran kuvan Kuva kuvassa -toimintoon.

Suljettua portaalia käyttävät Wi-Fi-verkot

• Voit käyttää Apple TV:tä entistä useammissa paikoissa, kuten hotelleissa ja asuntoloissa. Voit liittää Apple TV:n iPhonen tai iPadin avulla Wi-Fi-verkkoihin, joihin kirjautumisessa on lisävaiheita.

tvOS 15.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 15.2

tvOS 15.2 sisältää uuden Muistot-kokemuksen Kuville, uuden Store-välilehden Apple TV -apissa ja tuen uudelle Apple Music Voice -tilaukselle, joka on suunniteltu musiikin kuuntelemiseen Sirin avulla. Lisäksi tvOS 15.2 tukee uusia Siri-kieliä ja sisältää hienoja uusia näytönsäästäjiä. Päivitys sisältää myös parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Kuvien Muistot

• Uusi tapa katsoa muistoja isolta näytöltä ja uudesta interaktiivisesta käyttöliittymästä, uusia animaatio- ja siirtymätyylejä sekä useita kuvakollaaseja.

• Apple Music -tilaajat kuulevat kappaleita, joissa asiantuntijoiden suositukset yhdistyvät käyttäjän musiikkimakuun ja valokuvien ja videoiden sisältöön.

Apple TV -appi1

• Uudelta Store-välilehdeltä voit yhdestä paikasta selata, ostaa ja vuokrata maailman parhaita elokuvia ja TV-ohjelmia.

Apple Music Voice -tilaus

• Uusi Apple Music Voice -tilaus antaa pääsyn Apple Musicin kaikkiin kappaleisiin, soittolistoihin ja asemiin Sirin avulla.

Siri2

• Siri sisältää nyt Belgian hollannin ja ranskan, Venäjän venäjän sekä Sveitsin ranskan, saksan ja italian kielten tuen.

• Anna Sirin auttaa etsimään ohjelmia, musiikkia ja muuta sisältöä. Voit ottaa Sirin käyttöön valitsemalla Asetukset > Yleiset > Siri. Paina sitten kaukosäätimen Siri-painiketta, niin näet esimerkkejä siitä, millaisia pyyntöjä voit esittää Sirille.

Näytönsäästäjät

• Katso upeita Islannin ja Skotlannin maisemia.

• Löydät sijaintitiedot painamalla kosketuslevyä tai napauttamalla Siri Remoten kosketuspintaa. Seuraavaan sijaintiin pääset pyyhkäisemällä kosketuslevyä tai kosketuspintaa.

• Voit ladata uusia ilmakuvia entistä useammin. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Näytönsäästäjä ja valitse haluamasi asetukset.

1. Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 15.1.1

• Etelä-Korea: Apple TV, Apple TV -appi, Siri ja App Store ovat nyt saatavilla Etelä-Koreassa, joten voit saada uskomattomia viihde-elämyksiä koko perheelle.

• Apple TV ‑appi

:* Parannuksia lokalisointiin Etelä-Koreassa.

* Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

tvOS 15.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

• SharePlay: Katso sisältöä yhdessä ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa – kaikkialla. Keskustele iPhonen tai iPadin FaceTimella samalla kun katsot Apple TV:tä.

tvOS 15

• Apple TV -appi:1 Löydät kaikille katsojille suositeltavia nimikkeitä selaamalla Sinulle- tai Teille kaikille -riviä. Jaettu kanssasi -osiosta näet TV-sarjat ja elokuvat, joita ystäväsi jakavat Viesteissä.

• Siri:2 Siri ymmärtää nyt Hongkongin kantoninkiinaa, Intian englantia, Italian italiaa ja Taiwanin mandariinikiinaa.

• Parannettu ääni: Nauti tilaäänestä, kun käytät AirPods Pro- ja AirPods Max -kuulokkeita Apple TV 4K:ssa. Voit myös käyttää HomePod miniä Apple TV 4K:n oletuskaiuttimena.

• HomePod-säätimet: Käynnistä appeja ja ohjaa Apple TV:tä HomePod ministä. Sano esimerkiksi ”Hei Siri, toista Trolls World Tour TV:ssä”.

• Koti: Näe kaikki HomeKit-kamerasi kerralla ja ohjaa lähellä olevia lisälaitteita, kun katsot kameraa Apple TV:ssä.

• Kirjaudu sisään: Viimeistele ostoksesi tai kirjaudu sisään tuettuihin appeihin Apple TV:ssäsi käyttämällä iPhonen tai iPadin Face ID:tä tai Touch ID:tä.

• Näytönsäästäjät: Nauti Grand Canyonin, Patagonian ja Yosemiten upeista maisemista. Näet sijainnin painamalla kosketuslevyä tai napauttamalla Siri Remoten kosketuspintaa, tai siirry seuraavaan näytönsäästäjään pyyhkäisemällä.

1. Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 14.7

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 14.6

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 14.5

• Siri Remote (2. sukupolvi) tai Apple TV Remote (2. sukupolvi): Selaa ja hallitse Apple TV:tä täysin uudella kosketuslevyllä, jonka viisisuuntainen navigointi mahdollistaa tarkat liikkeet sekä nopeat ja sulavat pyyhkäisyt ja eleet.

• Väritasapaino: Mittaa television väritasapaino iPhonella, ja Apple TV:tä säädetään niin, että näytön värit ovat entistä tarkemmat. Valitse Asetukset > Video ja ääni > Kalibrointi. Tämä ominaisuus edellyttää iPhonea, jossa on Face ID ja iOS 14.5 tai sitä uudempi.

• Siri:* Siri ymmärtää nyt Itävallan saksaa sekä Irlannin ja Uuden-Seelannin englantia.

• Syötä tekstiä Sirille: Käytä näytöllä näkyvää näppäimistöä, iPhonea, iPadia tai Bluetooth-näppäimistöä Sirin kanssa. Hae elokuvia, käynnistä appeja ja suorita muita toimintoja. Ota toiminto käyttöön valitsemalla Asetukset > Käyttöapu.

• Koti-valikko: Vapauta tilaa Apple TV:stä poistamalla automaattisesti apit, joita et käytä. Tietosi tallennetaan, apit pysyvät näkyvissä ja apit ladataan uudelleen, kun niitä käytetään. Ota toiminto käyttöön valitsemalla Asetukset > Apit.

• Peliohjaimet: Uusimpien PlayStation DualSense- ja Xbox Wireless -ohjainten tuki.

*Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 14.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 14.3

• Apple TV -appi:1 etsi kaikki Apple Originals -sisältösi ja katso sisältöä helposti uudella, erityisesti tähän tarkoitukseen kehitetyllä Apple TV+ -välilehdellä.

• Apple Fitness+:2 Fitness+:ssa voit osallistua huippuluokan ohjaajien vetämiin studiotyylisiin treeneihin ilman rajoituksia, ja uusia treenejä lisätään viikoittain.

• Apple One:3 Voit rekisteröityä siirtymällä Apple-laitteissa Asetusten Tilaukset-kohtaan.

1. Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

2. Fitness+ on saatavilla ainoastaan tietyissä maissa ja tietyillä alueilla. Ota selvää, missä Fitness+ on saatavilla.

3. Katso, onko Apple One saatavilla maassasi tai alueellasi. Jos Apple News+ on saatavilla maassasi tai alueellasi, myös Apple One Premier -paketti on saatavilla.

tvOS 14.2

• HomePodin kotiteatteri: Yhdistä HomePod Apple TV 4K:hon ja nauti stereo-, tila- ja Dolby Atmos -äänestä. Lisää toinen HomePod, niin voit tuottaa vielä mukaansatempaavamman äänivaikutelman todellisella stereoäänellä.

• Apple One:* Hanki muun muassa Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade ja Apple Fitness+ (tulossa loppuvuonna 2020) yhdessä kätevässä paketissa. Jaa tilauksesi muiden perheenjäsenten kanssa, mutta käytä kuitenkin jokaista palvelua henkilökohtaisilla tunnuksillasi kaikilla laitteillasi. Lisätietoja on kohdassa Asetukset > Käyttäjät ja tilit > [Tilisi] > Tilaukset.

* Katso, onko Apple One saatavilla maassasi tai alueellasi. Jos Apple News+ on saatavilla maassasi tai alueellasi, myös Apple One Premier -paketti on saatavilla.

tvOS 14.0.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 14.0.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 14

• Jaa ääni: Nauti elokuvista ja TV-ohjelmista ystävän kanssa muita ympärilläsi olevia häiritsemättä. Yhdistä kahdet AirPodit tai yhteensopivat Beats-tuotteet Apple TV 4K:hon ja jaa katselukokemus erillisillä äänenvoimakkuussäätimillä.

• Kuva kuvassa: Katso elokuvaa ja seuraa samalla viimeisimpiä urheilu-uutisia, tarkista sää TV-sarjamaratonin aikana tai pelaa videopeliä ja katso samalla suosikkipelaajasi sisältöä – nyt myös tuetuilla muiden valmistajien apeilla.

• Koti: Vastaanota ilmoituksia, kun joku soittaa ovikelloa, ja katso reaaliajassa, kuka siellä on. Voit myös pyytää Siriä näyttämään HomeKitiä tukevat kamerat ja käynnistämään tilanteet Ohjauskeskuksen uudessa Koti-näkymässä.

• Useita käyttäjiä pelaamista varten: Vaihda käyttäjää Ohjauskeskuksessa ja siirry omaan pelitilanteeseen, saavutuksiin ja ystäviin. Jatka sen jälkeen siitä, mihin jäit, Apple Arcaden Jatka pelaamista -toiminnolla.*

• Peliohjaimet: Apple TV tukee entistä useampia ohjaimia, joihin kuuluvat muun muassa Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ja Xbox Adaptive Controller -ohjaimet. Nyt voit myös luoda ohjaimille muokatun painikemäärityksen Asetukset-valikossa.

• Näytönsäästäjät: Seikkaile avaruudessa, nouse lentoon tai sukella syvälle mereen valitsemalla vain ne sijainnit, jotka haluat nähdä. Valitse Asetukset-valikosta, mitkä ilmakuvat näytetään näytöllä.

• AirPlay: Suoratoista AirPlaylla sisältöä iPhonen Kuvat-apista Apple TV 4K:hon, jotta voit jakaa suosikkikuvasi ja -videosi täydellä 4K-tarkkuudella.

tvOS 13.4.8

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.4.6

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.4.5

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.3.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 13

• Koti-valikko: Näet koko näytön esikatseluita uusista elokuvista, hittikappaleista, parhaista peleistä ja muista, kun lisäät appeja suosikkeihin ylärivillä. Pyyhkäisemällä ylös kuulet äänet ja voit tehdä valintoja.

• Useita käyttäjiä: Nauti räätälöidystä Apple TV -käytöstä Apple TV -apin oman Seuraavaksi-listan, Apple Musicin omien soittolistojen ja muiden vastaavien avulla. Pääset alkuun kutsumalla käyttäjiä Apple TV- tai Koti-apissa.

• Ohjauskeskus: Voit vaihtaa käyttäjää tai äänilähdettä, käyttää musiikkia ja laittaa Apple TV:n nukkumaan painamalla Siri Remoten TV-painiketta.

• Apple Arcade:* Pelaa yli sataa uutta peliä rajoituksetta Apple-laitteillasi. Tarjolla on mukaansatempaavia uusia maailmoja sekä korvia helliviä äänitehosteita: uppoudu peleihin isolla näytöllä Apple TV:n avulla.

• Peliohjaimet: Pelaa pelejä suosituilla ohjaimilla, esimerkiksi PlayStation DualShock 4 -ohjaimella ja langattomalla Xbox-ohjaimella Bluetooth-yhteydellä.

• Apple Music: Kuuntele suosikkimusiikkiasi ja nauti täydellisesti ajastetuista sanoituksista. Selaa sanoituksia ja siirry mihin tahansa säkeeseen klikkaamalla.

• Näytönsäästäjät: Nauti upeista vedenalaisista maisemista eri puolilta maailmaa. Tarkista näkemäsi paikka napauttamalla Siri Remotea. Pyyhkäisemällä voit siirtyä seuraavaan.

*Apple Arcade ja Apple Arcade -ominaisuuden saatavuus voi vaihdella maan tai alueen mukaan. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

tvOS 12.4.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.3

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

• Apple TV -appi:* Aivan uuden Apple TV -apin avulla voit katsoa kaikkia suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi kaikilla laitteillasi. Tilaa vain haluamasi Apple TV:n kanavat. Voit selata tuhansia eri nimikkeitä, joita voit ostaa tai vuokrata iTunes Storesta. Saat ohjelma- ja elokuvasuosituksia, jotka perustuvat kaikkiin katsomiisi ohjelmiin.

*Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

tvOS 12.2.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavat ominaisuudet:

*Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 12.1.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.1.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12.0.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.4

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

tvOS 11.3

*Sirin saatavuus ja toiminnot vaihtelevat maa- tai aluekohtaisesti.

tvOS 11.2.6

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2.5

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

tvOS 11.2

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavat ominaisuudet:

• Apple TV -appi: Nyt saatavana Ranskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Yhdysvalloissa voit myös selata tulevia ja live-otteluita uudessa Urheilu-välilehdessä. Lisäksi valitsemalla suosikkijoukkueesi voit automaattisesti lisätä otteluita Seuraavaksi-listaan ja saada ilmoituksia.

• Amazon Prime Video: Saatavilla nyt Apple TV:lle App Storesta. Nauti Prime Originals -sisällöstä suosittujen elokuvien ja TV-ohjelmien lisäksi.

• Videotoisto: Apple TV 4K:ssa voit toistaa videoita niiden alkuperäisellä kehysnopeudella ja dynaamisella alueella.

• Käyttöapu: Parannuksia VoiceOver-navigointiin ja -lukemiseen, mukaan lukien VoiceOver-roottorin Seuraa kohdistusta -kohde ja Lue näyttö viiveellä -valinta, saatavilla kaikissa navigointitiloissa. Lisäksi sanellun tekstinsyötön yhdenmukaisuutta on parannettu.

tvOS 11.1

Tämä päivitys sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen sekä seuraavan toiminnon:

tvOS 11

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.