Aikasynkronoitujen sanojen näyttäminen Apple Musicissa, kun käytössä on iPhone tai iPad

Seuraa kuuntelemiesi suosikkikappaleiden mukana täydellisesti ajoitettuja laulunsanoja, jotka ilmestyvät rivi riviltä ja tahti tahdilta. Säädä lauluääntä, jotta voit laulaa suosikkikappaleidesi mukana. Kaikki tämä Apple Music ‑tilauksella.

Sanojen käyttäminen iPhonessa tai iPadissa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Toista kappale Apple Music -luettelosta.

3. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alareunassa.

4. Jos haluat näyttää tai kätkeä sanat, napauta SanatSanat-painike näytön alalaidasta.

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-callout
    • Aikasynkronoidut sanat ilmestyvät näytölle, jos ne ovat saatavilla.

• Jos aikasynkronoituja sanoja ei ole saatavilla, saatat nähdä kappaleen sanat kokonaan.

Jos et näe sanoja iPhonessa tai iPadissa

Jos Sanat-painikeSanat-painike näkyy harmaana, toistat kappaletta, joka ei ole Apple Music ‑luettelosta, sanoituksia ei ole saatavilla kyseiselle kappaleelle tai et ole yhteydessä internetiin.

Apple Music Sing ‑toiminnon käyttäminen iPhonessa tai iPadissa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Toista kappale Apple Music -luettelosta.

3. Napauta soivaa kappaletta.

4. Napauta näytön alareunassa SanatSanat-painike.

5. Napauta mikrofoniaLauluäänen voimakkuus ‑painike. Etkö näe mikrofonipainiketta?

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-vocal-volume-callout
  6. Jos haluat säätää lauluääntä, vedä liukusäädintä ylös tai alas.

Onko sinulla Apple TV 4K (3. sukupolvi)? Lue, miten voit nähdä itsesi laulamassa TV-ruudulla iPhonen tai iPadin kameran avulla.

Jos et näe mikrofonipainiketta

Seuraavat iPhone- ja iPad-mallit tukevat Apple Music Sing ‑toimintoa:

Jos haluat kuunnella AirPlayn kautta HomePodilla, napauta ensin mikrofonipainiketta iPhonessa tai iPadissa.

Jos käytät tuettua iPhonea tai iPadia, mutta et näe mikrofonipainiketta, Apple Music Sing ei välttämättä ole saatavilla kyseiselle kappaleelle.

Sanoihin liittyvästä ongelmasta ilmoittaminen

1. Kun katsot aikasynkronoituja sanoja, paina säkeistöä pitkään.

2. Napauta näkyviin tulevalla jakosivulla säkeitä, joista haluat tehdä ilmoituksen.

3. Vieritä jakosivun loppuun ja napauta Ilmoita ongelmasta.

4. Ilmoita ongelmasta noudattamalla näytön ohjeita.

Sanojen näyttäminen muissa laitteissa

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

”Umbrella (feat. JAY Z)”, kirjoittaneet Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell ja Shawn Carter