Musiikin lisääminen ja lataaminen Apple Musicista

Jos olet Apple Music ‑tilaaja, voit lisätä musiikkia Apple Musicin valikoimasta musiikkikirjastoosi. Striimaa lisäämääsi musiikkia internet-yhteyden kautta. Tai lataa lisäämääsi musiikkia kuunneltavaksi offline-tilassa.

Musiikin lisääminen Apple Musicista omaan kirjastoon

Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

Musiikin lisääminen Apple Musicista iPhoneen, iPadiin tai Androidiin

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Etsi musiikkia, jonka haluat lisätä kirjastoosi.

• Napauta albumin tai soittolistan ylälaidasta Lisää Lisää-painike.

• Napauta kappaleen vierestä LisääLisää-painike ja napauta sitten Lisää kirjastoon.

iPhone, jossa näkyy Apple Music ‑apin Lisää-painike.

Musiikin lisääminen Apple Musicista Maciin tai tietokoneeseen

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.

2. Etsi musiikkia, jonka haluat lisätä kirjastoosi.

• Voit lisätä kappaleen klikkaamalla LisääLisää-painike.

• Voit lisätä albumin tai soittolistan klikkaamalla +Lisää.

Musiikin lataaminen Apple Musicista

Kun olet lisännyt musiikkia kirjastoosi, voit ladata sen laitteeseesi offline-tilassa tapahtuvaa kuuntelua varten. Seuraa vain alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

Musiikin lataaminen Apple Musicista iPhoneen, iPadiin tai Androidiin

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Lisää kirjastoosi kappale, albumi tai soittolista.

3. Kappaleen, albumin tai soittolistan lisäyksen jälkeen:

• Napauta LataaLataa-painike albumin tai soittolistan ylälaidasta.

• Napauta LisääLisää-painike kappaleen vierestä ja napauta sitten Lataa.

iPhone, jossa näkyy Apple Music ‑apin Lataa- ja Lisää-painikkeet.

Musiikin lataaminen Apple Musicista Maciin tai tietokoneeseen

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.

2. Lisää kirjastoosi kappale, albumi tai soittolista.

3. Kappaleen, albumin tai soittolistan lisäyksen jälkeen:

• Klikkaa Macin tai Windows-tietokoneen Apple Music ‑apissa LataaLataa-painike kappaleen vierestä tai albumin tai soittolistan yläosasta.

• Klikkaa iTunesin Windows-versiossa LataaLataa-painike kappaleen vierestä tai albumin tai soittolistan yläosasta.

Laitteelle ladatun musiikin poistaminen

Jos haluat vapaata tallennustilaa laitteellesi, lue, kuinka poistaa Apple Musicista lataamaasi musiikkia.

Etsitkö iTunes Storesta ostamaasi musiikkia?

Lue, miten voit etsiä ja ladata iTunes Storesta ostamaasi musiikkia

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.