Jos et pysty suoratoistamaan tai katsomaan elokuvia tai TV-ohjelmia Apple TV -apista, iTunes Storesta tai muiden valmistajien apeista

Jos olet suoratoistamassa elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jonka ostit Wi-Fi- tai mobiiliyhteyden kautta, ja sen toisto keskeytyy, kokeile seuraavia ohjeita. Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, pystytkö toistamaan videon.

Toimi seuraavasti

Jos pystyt suoratoistamaan videon, mutta sen toisto keskeytyy, toimi seuraavien ohjeiden mukaan. Jos tarvitset apua johonkin muuhun, kuten Apple ID:n kaksiosaiseen todennukseen, lue, mitä tehdä.

Käynnistä laite uudelleen

Käynnistä laite uudelleen ja yritä sitten suoratoistaa tai ladata elokuva tai TV-ohjelma uudelleen. Lue, miten voit käynnistää Apple TV:n, iPhoneniPadiniPod touchin tai Macin uudelleen.

Jos yrität katsoa jotakin älytelevision tai suoratoistolaitteen Apple TV -apilla, sammuta televisio tai suoratoistolaite ja käynnistä se sitten uudelleen.

Tarkista internet-yhteys

Jos käytät mobiiliyhteyttä, kokeile yhdistää Wi-Fi-verkkoon. Jos yrität katsoa jotakin älytelevision tai suoratoistolaitteen Apple TV -apilla, ota yhteyttä television valmistajaan, jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa kodin Wi-Fi-verkkoon.

Varmista, että Wi-Fi-reitittimesi on 802.11a/g/n/ac-yhteensopiva. HD-sisältöjen suoratoisto edellyttää vähintään 8 Mb/s:n nopeutta. Wi-Fi-yhteyksien hitaammat tasot eivät ehkä ole riittävän nopeita HD-videosisältöjen suoratoistoon.

Tarkista kotiverkon toiminta

Jos perheenjäsenet tai ystävät käyttävät samaa internet-verkkoa, pyydä heitä keskeyttämään internetin käyttö väliaikaisesti.

Jos useat laitteet käyttävät samaa internet-verkkoa intensiiviseen toimintaan, kuten pelaamiseen, videon suoratoistoon tai varmuuskopiointiin, se voi hidastaa paikallisen verkon nopeutta.

Yritä katsella toisella laitteella

Kokeile, pystytkö suoratoistamaan elokuvaa tai televisio-ohjelmaa toisella laitteella samalla Wi-Fi- tai mobiiliyhteydellä. Jos et, ongelma saattaa piillä verkossa eikä laitteessa. Pyydä tässä tapauksessa ohjeita internet-palveluntarjoajaltasi.

Tarkista palvelukeskeytykset

Tarkista, onko Applen mediapalveluissa palvelukeskeytys, tai tarkista muun palveluntarjoajan sivustolta luettelo mahdollisista keskeytyksistä.

Jos palvelussa on keskeytys, yritä suoratoistaa tai katsella videota myöhemmin.

Yritä ladata video

Jos haluat ladata ostetun videon, napauta tai klikkaa pilvilatauskuvaketta. Videon lataaminen voi kestää kauemmin, ennen kuin voit ruveta katselemaan sitä, verrattuna sen suoratoistoon, mutta näin voit katsella videon kokonaan keskeytyksettä.

Elokuvia tai TV-ohjelmia ei voi ladata Apple TV:hen, älytelevisioihin tai suoratoistolaitteisiin. HDR-sisältöä voi ladata vain tiettyihin iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteisiin, ja 4K-videosisältöä ei voi ladata mihinkään laitteeseen.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos et vieläkään pysty toistamaan elokuvia tai TV-ohjelmia edellisten toimien suorittamisen jälkeen, ilmoita ongelmasta.