Jos et pysty katsomaan tai suoratoistamaan elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV -apissa

Jos sinulla on vaikeuksia suoratoistaa, katsoa tai käynnistää elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jonka olet ostanut Wi-Fi- tai mobiiliyhteyden kautta, kokeile seuraavia ohjeita. Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, pystytkö toistamaan videon.

Päivitä Apple TV -apin uusimpaan versioon

Päivitä iOS:n tai iPadOS:nmacOS:n tai tvOS:n uusimpaan versioon.

Jos käytät yhteensopivaa älytelevisiota, suoratoistolaitetta tai pelikonsolia, joka on yhteydessä internetiin, Apple TV -apin pitäisi päivittyä automaattisesti. Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä valmistajaan tai selvittää, miten voit hankkia Apple TV -apin laitteeseesi.

Jos elokuvan tai TV-ohjelman toisto ei käynnisty

Yritä jokaisen vaiheen jälkeen suoratoistaa tai ladata elokuva tai TV-ohjelma uudelleen.

1. Tarkista Järjestelmän tila -sivulta tai muun palveluntarjoajan sivustolta, onko palvelussa mahdollisesti keskeytyksiä. Jos palvelussa on keskeytys, yritä suoratoistaa tai katsella videota myöhemmin.
  2. Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään Apple ID:lläsi, voit nollata Apple ID -salasanasi tai selvittää, miten voit hankkia vahvistuskoodin ja kirjautua sisään kaksiosaisella todennuksella.
  3. Jos mobiiliyhteytesi on huono, muodosta sen sijaan Wi-Fi-yhteys.*
  4. Yritä katsoa sisältöä toisella laitteella, joka käyttää samaa Wi-Fi- tai mobiiliyhteyttä. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi mahdollisten verkko-ongelmien selvittämiseksi.
  5. Jos myös muut käyttävät Apple TV+- tai Apple TV -kanavia, varmista, että useille laitteille asetetut suoratoistorajoitukset eivät ylity.

* Varmista, että Wi-Fi-reitittimesi on 802.11a/g/n/ac-yhteensopiva. HD-sisältöjen suoratoisto edellyttää vähintään 8 Mb/s:n nopeutta. Wi-Fi-yhteyksien hitaammat tasot eivät ehkä ole riittävän nopeita HD-videosisältöjen suoratoistoon.

Jos videon laatu on huono tai sen toisto keskeytyy

1. Jos verkossasi on useita internetin käyttäjiä, yhteysnopeutesi saattaa hidastua. Pyydä heitä tilapäisesti keskeyttämään internetin käyttö.
  2. Käynnistä Apple TViPhoneiPadiPod touch tai Mac uudelleen. Jos käytät älytelevisiota tai suoratoistolaitetta, sammuta se ja käynnistä se uudelleen.
  3. Napauta tai klikkaa latauskuvaketta  ja yritä ladata elokuva tai TV-ohjelma.*

* Elokuvia tai TV-ohjelmia ei voi ladata Apple TV:hen, älytelevisioihin tai suoratoistolaitteisiin. HDR-sisältöä voi ladata vain tiettyihin iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteisiin, ja 4K-videosisältöä ei voi ladata mihinkään laitteeseen.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos et vieläkään pysty toistamaan elokuvia tai TV-ohjelmia, voit siirtyä osoitteeseen reportaproblem.apple.com ja pyytää hyvityksen, kun olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi tai salasanallasi.

Jos sinulla on vaikeuksia suoratoistaa elokuvia tai TV-ohjelmia App Storesta ladatuilla apeilla, voit ottaa yhteyttä apin kehittäjään.