Jos et voi suoratoistaa tai katsella iTunes Storen tai muiden valmistajien appien videosisältöä

Lue, mitä tehdä, jos et voi katsella elokuvaa tai televisio-ohjelmaa Wi-Fi- tai mobiiliyhteydellä.

Käynnistä laite uudelleen

Käynnistä laite uudelleen ja yritä suoratoistaa tai ladata sisältö uudelleen.

Lue, miten käynnistää uudelleen Apple TV, iOS-laite tai Mac.

Tarkista internet-yhteys

Jos käytät mobiiliyhteyttä, kokeile yhdistää Wi-Fi-verkkoon.

Varmista, että Wi-Fi-reitittimesi on 802.11a/g/n/ac-yhteensopiva. Hitaammat Wi-Fi-yhteydet eivät ehkä ole riittävän nopeita kaikkein laadukkaimman videosisällön suoratoistoon (HD-sisällölle 8 Mb/s tai nopeampi).

Tarkista kotiverkon toiminta

Jos perheenjäsenet tai ystävät käyttävät samaa internetverkkoa, pyydä heitä keskeyttämään internetin käyttö väliaikaisesti.

Jos useat laitteet käyttävät samaa internetverkkoa intensiiviseen toimintaan, kuten pelaamiseen, videon suoratoistoon tai varmuuskopiointiin, se voi hidastaa paikallisen verkon nopeutta.

Yritä katsella toisella laitteella

Kokeile, pystytkö suoratoistamaan elokuvaa tai televisio-ohjelmaa toisella laitteella samalla Wi-Fi- tai mobiiliyhteydellä. Jos et, ongelma saattaa piillä verkossa eikä laitteessa.

Tarkista palvelukeskeytykset

Tarkista, onko iTunes Storessa palvelukeskeytys tai tarkista muun palveluntarjoajan sivustolta luettelo mahdollisista keskeytyksistä.

Jos palvelussa on keskeytys, yritä suoratoistaa tai katsella videota myöhemmin.

Yritä ladata video

Jos videosisällön suoratoistossa on ongelmia, voit myös ladata videon1. iTunes Storesta ja joistakin muiden valmistajien apeista tehtyjä ostoja voidaan ladata taustalla ja katsella myöhemmin. Videon latausmahdollisuus riippuu kuitenkin tiedoston koosta ja laitteessasi jäljellä olevasta tallennustilasta.

Lataa ostamasi video napauttamalla tai klikkaamalla  . Videon lataaminen voi kestää kauemman, ennen kuin voit ruveta katselemaan sitä, verrattuna sen suoratoistoon, mutta näin voit katsella videon kokonaan keskeytyksettä.

1 Sisältöä ei voi ladata Apple TV:lle. Voit ladata HDR-sisältöä vain tietyille iOS-laitteille, mutta 4K-videosisältöä ei voi ladata millekään laitteelle.