Siri Remoten tai Apple TV Remoten lataaminen

Lue ohjeet Siri Remote- ja Apple TV Remote -kaukosäätimen lataamiseen.1

Kun kaukosäädin täytyy ladata, televisiossa näkyy varoitus. Voit tarkistaa kaukosäätimen latauksen milloin tahansa. Valitse Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin.

Kaukosäätimen lataaminen

Siri Remoten lataaminen täyteen vie noin kaksi ja puoli tuntia. Voit käyttää kaukosäädintä normaalisti lataamisen aikana. Kaukosäätimen voi ladata kahdella tavalla2

• Liitä kaukosäädin tietokoneeseen mukana toimitetulla Lightning–USB-kaapelilla.
  • Liitä kaukosäädin pistorasiaan Applen USB-virtalähteellä (esimerkiksi iPhonen tai iPadin mukana toimitettu). Apple TV:n mukana ei toimiteta Applen USB-virtalähdettä.

Kaukosäädintä ei voi ladata Apple TV:llä.

1. Apple TV 4K:n ja Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV:ssä (4. sukupolvi) on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.
  2. Kaukosäätimen akkua ei voi vaihtaa itse. Lue lisätietoja tuotteen huoltosivulta.