Safari ei lataa sivua tai verkkosivulta puuttuu kohteita

Tarkista Safari-laajennukset tai yritä poistaa evästeet, välimuistin data ja muu verkkosivustojen data, jos verkkosivu tai -sivusto ei lataudu Macilla.

Toimi tämän artikkelin ohjeiden mukaan, jos Safarin Mac-versiossa ilmenevät seuraavat ongelmat:

• Et pysty kirjautumaan sisään suojattuun verkkosivustoon.
  • Verkkosivu latautuu tai ohjautuu jatkuvasti uudelleen.
  • Sinua kehotetaan verkkosivulla olevassa viestissä poistamaan tai nollaamaan evästeet.
  • Joitakin verkkosivulla olevia kuvia, videoita tai muita kohteita ei näytetä, mutta sivun muut elementit latautuvat.

Tarkista käyttörajoitukset

Jos olet kirjautunut sisään käyttäjätiliin, jolle on asetettu käyttörajoituksia tai jolla käytetään muita verkkosuodatusohjelmistoja, jotkin sivut tai sivujen elementit eivät lataudu, jos kyseisiä sivustoja ei ole sallittu. Esimerkiksi upotetut videot eivät ehkä näy, jos niitä ylläpidetään muussa kuin tarkastelemassasi sivustossa.

Yritä pyytää järjestelmänvalvojalta oikeudet tarkasteltavan sivun käyttöön.

Tarkista Safari-laajennukset

Jotkin mainoksia tai muita verkkosivustojen sisältöjä estävät Safari-laajennukset voivat estää joidenkin sivun elementtien näkymisen. Voit tilapäisesti poistaa laajennukset käytöstä ja sitten ladata sivun uudelleen tarkistaaksesi, johtuuko ongelma tästä.

1. Valitse Safari > Asetukset.
  2. Klikkaa Laajennukset.
  3. Valitse laajennus ja poista sitten Ota laajennus … käyttöön -valintaneliön valinta. Toista tämä jokaisen asennettuna olevan laajennuksen osalta.

Lataa sivu uudelleen valitsemalla Valitse näkymä > Lataa Safarissa uudelleen. Jos verkkosivu latautuu oikein, yksi tai useampi laajennus esti sisällön latautumisen. Ota laajennus uudelleen käyttöön ja lataa sitten sivu uudelleen tarkistaaksesi, mikä laajennus estää tarkasteltavan sisällön.

Jos verkkosivusto ei vieläkään lataudu, vaikka kaikki laajennukset on poistettu käytöstä, kokeile tässä artikkelissa seuraavaksi annettuja keinoja.

Safari ei lataa sivuja tietystä sivustosta

Jos ainoastaan yksi verkkosivu tai -sivusto ei toimi, voit poistaa kyseiseen sivustoon liittyvät tiedot ja tarkistaa, ratkaiseeko tämä ongelman. Toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan voit poistaa evästeet, välimuistin datan ja muun datan, jotka Safari on tallentanut tiettyyn sivustoon liittyen:

1. Valitse Safari > Asetukset.
  2. Klikkaa Yksityisyys-kuvaketta.
  3. Klikkaa Tiedot-painiketta.
  4. Etsi sen verkkosivuston nimi tai toimialue, jonka datan haluat poistaa.
  5. Klikkaa tulosten luettelossa sitä toimialuetta (kuten esimerkki.com), jonka datan haluat poistaa.
  6. Klikkaa Poista.
  7. Kun olet valmis, klikkaa Valmis ja sulje asetusikkuna.

Tietyn sivuston historian, evästeiden, välimuistin datan ja verkkosivustojen datan poistaminen

Jos käytit verkkosivustossa käydessäsi Safarin Yksityinen selaus -toimintoa, sivustoa ei ehkä näy täällä.

Safari ei lataa sivuja useista sivustoista

OS X Yosemitessa voit poistaa edellisen tunnin tai muutaman edellisen päivän verkkosivustojen datan, jos verkkosivustot tai -sivut lakkasivat latautumasta hiljattain.

1. Valitse Historia > Tyhjennä historia ja poista data.
  2. Valitse näyttöön tulevasta välilehdestä data, jonka haluat poistaa Tyhjennä-ponnahdusvalikosta.
  3. Klikkaa Tyhjennä historia.
     Historian, evästeiden, välimuistin datan ja verkkosivustojen datan poistaminen

Jos haluat poistaa kaikkien niiden sivustojen ja sivujen verkkosivustojen datan, joissa olet koskaan käynyt, valitse Tyhjennä-ponnahdusvalikosta ”koko historia”. Voit tehdä tämän myös valitsemalla Safarin asetusten Yksityisyys-paneelista Poista kaikki sivujen data. Nämä valinnat tyhjentävät myös selaushistorian ja Top Sites -sivun.

Lue lisätietoja

Lisätietoja välimuistista, evästeistä ja muusta verkkosivustojen datasta saat avaamalla Safarin ja tekemällä Ohje-valikossa haun sanalla ”historia” tai ”yksityisyys”.