iCloud-välilehtien käyttöönotto ja käyttö

iCloud pitää Safarissa avattuna olevat välilehdet ajan tasalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa. Voit siis vaihtaa laitetta ja jatkaa selaamista siitä, mihin jäit.

iCloud-välilehtien käyttöönotto

Suorita nämä toimenpiteet kaikissa laitteissa, joissa haluat jakaa välilehtiä.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset ja napauta sitten nimeäsi.

2. Napauta iCloud.

3. Varmista iCloudia käyttävät apit ‑kohdasta, että Safari on päällä. Jotta näet Safarin, sinun on ehkä napautettava Näytä kaikki.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset. Valitse macOS Montereyssa tai sitä aiemmassa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.

2. Klikkaa Apple ID ja sitten iCloud.

3. Ota Safari klikkaamalla käyttöön.

Välilehden avaaminen ja sulkeminen toisesta laitteesta

ios-16-iphone-14-pro-safari-icloud-valilehdet

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Safari.

2. Napauta Välilehdet-painikettaVälilehdet ja napauta sitten Uusi välilehti ‑painikettaUusi välilehti ‑painike.

3. Aloitussivulla on oletuksena osio, jossa näkyvät muissa laitteissa avoinna olevat välilehdet.

4. Valitse välilehti, jonka haluat avata.

5. Jos haluat sulkea välilehden toisesta Apple-laitteesta, pidä linkkiä painettuna ja valitse sitten Sulje.

Mac

1. Avaa Safari.

2. Valitse valikkorivin Kirjanmerkit-valikosta Näytä aloitussivu.

3. Aloitussivulla on oletuksena osio, jossa näkyvät muissa laitteissa avoinna olevat välilehdet.

4. Napauta avattavaa välilehteä.

5. Jos haluat sulkea välilehden toisessa Apple-laitteessa, ctrl-klikkaa välilehteä ja valitse sitten Sulje välilehti.

macos-ventura-macbook-pro-safari-icloud-valilehdet

Välilehtiryhmien käyttäminen

Jos haluat pitää välilehdet järjestyksessä ja helpottaa niiden löytämistä myöhemmin, voit järjestää ne välilehtiryhmiin. Välilehtiryhmän luomisen jälkeen voit jakaa sen muille, jotka tekevät myös yhteistyötä iCloudin avulla Safarissa.

Lue, miten voit järjestää välilehdet välilehtiryhmiin

Lue, miten voit jakaa välilehtiryhmän ja tehdä yhteistyötä Safarissa

Jos et pysty määrittämään tai käyttämään iCloud-välilehtiä

iCloud-välilehdet toimii sellaisten laitteiden välillä, joissa on iOS 13 tai iPadOS 13 tai niitä uudempi ja macOS Mojave 10.14.4 tai sitä uudempi, tai sellaisten laitteiden välillä, joissa on iOS 12 tai sitä vanhempi ja macOS Mojave 10.14.3 tai sitä vanhempi.