Logic Remote ei ehkä yhdistä Logic Pro X:ään joidenkin palomuuriasetusten ollessa käytössä

Logic Remote -ohjelma ei ehkä pysty yhdistämään Logic Pro X:ään tietokoneissa, joissa on palomuuri käytössä. Jos palomuuri on määritetty estämään kaikki saapuvat yhteydet, Logic Remote ei yhdistä Logic Pro X:ään.

Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Järjestelmäasetukset-ikkunassa Suojaus ja yksityisyys.
  3. Klikkaa Suojaus ja yksityisyys -paneelin Palomuuri-välilehteä.
  4. Klikkaa Palomuuri-paneelin vasemmassa alakulmassa olevaa lukon kuvaketta, ja todenna toiminto ylläpitäjän käyttäjänimellä ja salasanalla.
  5. Klikkaa Palomuurivalinnat-painiketta.
  6. Poista valinta Estä kaikki saapuvat yhteydet -kohdasta.
  7. Klikkaa OK-painiketta.

Lisätietoja

Jos Logic Pro X:ään on asennettu Touch OSC -ohjauspinta, lue lisätietoja artikkelista Logic Remotea ei ehkä voida yhdistää, jos Touch OSC -laite on jo asennettu Logic Pro X:ään.

Tätä asiakirjaa päivitetään sitä mukaa kuin lisätietoja tulee saataville.