Logic Remoten käyttäminen ilman jaettua Wi-Fi-verkkoa

Jos sinulla ei ole jaettua Wi-Fi-verkkoa, voit yhä hallita Macin Logic Pro X:ää, GarageBandia ja MainStagea iOS-laitteen Logic Remotella.

Jos haluat käyttää Logic Remote 1.3.1:tä ilman jaettua Wi-Fi-verkkoa, voit yhdistää iOS-laitteesi suoraan Maciisi Lightning-kaapelilla. Vaihtoehtoisesti voit luoda laitteiden välille tietokoneiden välisen Wi-Fi-verkon.

Molempiin menetelmiin tarvitaan seuraavat:

• Mac, jossa on macOS Sierra 10.12.4
  • Logic Pro X 10.3 tai uudempi, GarageBand 10.1.5 tai uudempi tai MainStage 3.3 tai uudempi
  • iPad tai iPhone, jossa on iOS 10.3 tai uudempi ja Logic Remote 1.3.1 tai uudempi

Lightning-kaapelin liittäminen

Yllä mainittujen vaatimusten lisäksi tarvitset Lightning-kaapelin ja iTunes 12.6:n yhteyden muodostamiseen.

Varmista, että käynnistät Macin uudelleen iTunesin päivittämisen jälkeen.

Yhdistäminen Lightning-kaapelilla:

1. Liitä iOS-laite Maciin Lightning-kaapelilla.
  2. Avaa Logic Pro X, MainStage tai GarageBand Macissa.
  3. Avaa Logic Remote iOS-laitteessa.
  4. Valitse iOS-laitteen valintaikkunassa Mac, johon se on yhdistetty.
  5. Vahvista ja muodosta yhteys klikkaamalla Macin ilmoituksessa Salli.

Tietokoneiden välisen verkon luominen

Voit käyttää Logic Remotea muodostamalla väliaikaisen Wi-Fi-yhteyden iOS-laitteen ja Macin välille.

Yhdistäminen tietokoneiden välisen verkon avulla:

1. Tietokoneiden välisen verkon luominen Macissa.
  2. Siirry iOS-laitteen Koti-valikosta kohtaan Asetukset > Wi-Fi ja varmista, että Wi-Fi on käytössä. Valitse Macisi Laitteet-kohdasta.
  3. Avaa Logic Pro X, MainStage tai GarageBand Macissa.
  4. Avaa Logic Remote iOS-laitteessa.
  5. Valitse iOS-laitteen valintaikkunassa Mac, johon se on yhdistetty.
  6. Vahvista ja muodosta yhteys klikkaamalla Macin ilmoituksessa Yhdistä.