iPhonen, iPadin tai iPod touchin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää laitteesi avoimeen, suojattuun tai kätkettyyn Wi-Fi-verkkoon.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

1. Napauta Asetukset > Wi-Fi ja varmista, että Wi-Fi on päällä. Laite etsii käytettävissä olevia Wi-Fi-verkkoja.
  2. Napauta sen Wi-Fi-verkon nimeä, johon haluat liittää laitteen.

Kun laite on liittynyt verkkoon, verkon nimen vieressä näkyy  ja näytön vasemmassa ylälaidassa näkyy

Yhteyden muodostaminen suojattuun Wi-Fi-verkkoon

1. Napauta Asetukset > Wi-Fi ja varmista, että Wi-Fi on päällä. Napauta sen Wi-Fi-verkon nimeä, johon haluat liittää laitteen. Jos verkko on suojattu salasanalla, sen nimen vieressä on  .
  2. Anna salasana pyydettäessä ja napauta Liity. Jos mitään ei tapahdu, kun napautat Liity-painiketta, antamasi salasana on liian lyhyt.
  • Jos et tiedä Wi-Fi-verkon salasanaa, ota yhteys verkon ylläpitäjään.
  • Kun laite on liittynyt verkkoon, verkon nimen vieressä näkyy  ja näytön vasemmassa ylälaidassa näkyy .

Yhteyden muodostaminen kätkettyyn Wi-Fi-verkkoon

Kätketyt verkot eivät näy laitteen käytettävissä olevien verkkojen luettelossa, joten sinun on tiedettävä sen verkon tarkka nimi, johon yrität liittää laitteen.

1. Napauta Asetukset > Wi-Fi ja varmista, että Wi-Fi on päällä. Napauta Muu.
  2. Kirjoita verkon tarkka nimi ja napauta Suojaus.
  3. Valitse suojaustyyppi. Kaikki kätketyt verkot eivät ole suojattuja. Kysy asiasta tarvittaessa verkon ylläpitäjältä.
  4. Palaa edelliseen näyttöön napauttamalla näytön ylälaidassa Muu verkko.
  5. Kirjoita verkon salasana Salasana-kenttään ja napauta Liity.

Kun laite on liittynyt verkkoon, verkon nimen vieressä näkyy  ja näytön vasemmassa ylälaidassa näkyy

Lisätietoja

Muokattu viimeksi: