iPhonen, iPadin tai iPod touchin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää laitteesi avoimeen, suojattuun tai kätkettyyn Wi-Fi-verkkoon.

Muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon

1. Valitse Koti-valikossa Asetukset > Wi-Fi.
  2. Laita Wi-Fi päälle.
    Laite etsii automaattisesti käytettävissä olevia Wi-Fi-verkkoja.
  3. Napauta sen Wi-Fi-verkon nimeä, johon haluat liittyä.

Verkkoon liittymisen jälkeen verkon vieressä näkyy  Valintamerkkija näytön vasemmassa yläkulmassa näkyy Wi-Fi-yhteys muodostettu.

Muodosta yhteys suojattuun Wi-Fi-verkkoon

Suojatut Wi-Fi-verkot on suojattu salasanalla, ja niiden nimen vieressä näkyy Lukko.

1. Valitse Asetukset > Wi-Fi ja varmista, että Wi-Fi on päällä.
  2. Napauta sen suojatun Wi-Fi-verkon nimeä, johon haluat liittyä.
  3. Anna suojatun Wi-Fi-verkon salasana ja napauta Liity. Jos et pysty napauttamaan Liity, antamasi salasana on virheellinen.

Verkkoon liittymisen jälkeen verkon vieressä näkyy  Valintamerkkija näytön vasemmassa yläkulmassa näkyy Wi-Fi-yhteys muodostettu. Jos et tiedä Wi-Fi-verkon salasanaa, ota yhteys verkon ylläpitäjään.

Muodosta yhteys kätkettyyn Wi-Fi-verkkoon

Kätketyt verkot eivät näy käytettävissä olevien verkkojen luettelossa, joten sinun on tiedettävä verkon tarkka nimi, ennen kuin voit liittyä verkkoon.

1. Valitse Asetukset > Wi-Fi ja varmista, että Wi-Fi on päällä. Napauta sitten Muu.
  2. Kirjoita verkon tarkka nimi ja napauta Suojaus.
  3. Valitse suojaustyyppi. Kaikki kätketyt verkot eivät ole suojattuja. Jos et ole varma, käänny verkon ylläpitäjän puoleen.
  4. Voit palata edelliseen näyttöön napauttamalla Muu verkko.
  5. Kirjoita verkon salasana Salasana-kenttään ja napauta Liity.

Verkkoon liittymisen jälkeen verkon vieressä näkyy  Valintamerkkija näytön vasemmassa yläkulmassa näkyy Wi-Fi-yhteys muodostettu.

Lisätietoja

Muokattu viimeksi: