iPhonen, iPadin tai iPod touchin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää laitteesi Wi-Fi-verkkoon, kuten avoimiin, suojattuihin ja julkisiin verkkoihin sekä verkkoihin, joihin olet muodostanut yhteyden aiemmin.

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

1. Valitse Koti-valikossa Asetukset > Wi-Fi.
  2. Laita Wi-Fi päälle. Laite etsii automaattisesti käytettävissä olevia Wi-Fi-verkkoja.
  3. Napauta sen Wi-Fi-verkon nimeä, johon haluat liittyä. Ennen kuin voit muodostaa yhteyden verkkoon, sinua saatetaan pyytää antamaan verkon salasana tai hyväksymään käyttöehdot.

Verkkoon liittymisen jälkeen verkon vieressä näkyy sininen valintamerkki  ja näytön yläkulmassa näkyy muodostetun Wi-Fi-yhteyden kuvake . Jos et tiedä Wi-Fi-verkon salasanaa, ota yhteyttä verkon ylläpitäjään.