Ylä- ja alaotsakkeiden käyttäminen Numbersissa

Numbersin Mac-versiossa on laskentataulukoiden ylä- ja alaotsakkeiden tulostusta koskevat asetukset.

Ylä- ja alaotsakkeiden lisääminen Numbers-asiakirjaan

1. Kun laskentataulukkosi on avattuna Numbersissa, valitse Tiedosto-valikosta Tulosta. Näet esikatselussa, miltä ensimmäinen välilehti näyttää tulostettuna. Välilehti voi jakaantua useille sivuille.
  2. Jos laskentataulukossa on useita välilehtiä, voit muokata kunkin välilehden ylä- ja alaotsakkeita klikkaamalla välilehteä esikatselun yläreunasta. Kunkin välilehden ylä- ja alaotsakkeissa voi olla erilaiset tiedot.
  3. Jos haluat muokata välilehden ylä- ja alaotsakkeita, vie osoitin välilehden ylä- tai alareunaan, niin näet kolme kenttää. Klikkaa haluamaasi kenttää ja lisää sisältö. Ylä- ja alaotsakkeen sisältöä on helpompi muokata, kun klikkaat työkalupalkista Zoomaus-ponnahdusvalikkoa ja valitset zoomauksen tason.
  4. Jos haluat jatkaa sivunumerointia edelliseltä välilehdeltä, valitse Tulostuksen esikatselu -sivupalkista Jatka edelliseltä välilehdeltä. Sivunumerot näkyvät oletuksena kaikkien laskentataulukon alaotsakkeiden kesiosassa.
  5. Voit poistaa sivunumerot klikkaamalla alaotsaketta, valitsemalla sivunumeron ja painamalla sitten näppäimistön delete-näppäintä.
  6. Tulosta laskentataulukko klikkaamalla sivupalkin alareunasta Tulosta.
  7. Jos haluat poistua Tulostuksen esikatselu -näytöltä tulostamatta, klikkaa inspektorista Valmis.

Ylä- ja alaotsakkeisiin tekemäsi muutokset tallennetaan osana laskentataulukkoa.