Numbersin Mac-versio: Ylä- ja alaotsakkeen käyttö tulostuksessa

Numbersin Mac-versiossa 3.2 tai uudemmassa on laskentataulukoiden ylä- ja alaotsakkeiden tulostusta koskevat asetukset.

Jos haluat sisällyttää ylä- ja alaotsakkeen tulostaessasi Numbers-laskentataulukoita Numbers 3.2:ssa tai uudemmassa, muokkaa otsakkeita Tulostusasetukset-näytöllä.

1. Valitse Arkisto-valikosta Tulosta.
  2. Ruudulla näkyy esikatselu tulostettavasta arkista.
  3. Muokkaa arkin yläotsakkeita osoittamalla jonkin sivun ylälaitaa. Lisää sitten haluamasi tiedot. Muokkaa alaotsakkeita osoittamalla jonkin sivun alalaitaa. Lisää sitten haluamasi tiedot.

Käytä Zoomaa-valikkoa, niin ylä- ja alaotsaketta on helpompi muokata.

Sivunumerot ovat oletusarvoisesti alaotsakeosion keskellä. Jos haluat poistaa sivunumerot, valitse ja poista jokin niistä esikatselussa. Ylä- ja alaotsakkeeseen yhdellä sivulla tehdyt muutokset koskevat koko arkkia. Laskentataulukon jokaisella arkilla on kuitenkin oma ylä- ja alaotsake.

Ylä- ja alaotsakkeisiin tehdyt muutokset tallentuvat laskentataulukkoon. Jos haluat poistua Tulostusasetukset-näytöltä tulostamatta, osoita Valmis-painiketta inspektorissa.