Apple TV:n kielen vaihtaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos haluat käyttää eri kieltä Apple TV:ssä tai jos olet vahingossa vaihtanut Apple TV:n kielen.

Tekstityskielen vaihtaminen

Voit vaihtaa tekstityskielen elokuvan tai TV-ohjelman katselun aikana. Jos käytössäsi on Apple TV 4K tai Apple TV (4. sukupolvi), pyyhkäise kaukosäätimessä alaspäin, valitse Tekstitys ja valitse sitten kieli, jolla haluat nähdä tekstityksen. Jos käytössäsi on Apple TV (2. tai 3. sukupolvi), pidä kaukosäätimen Valitse-painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan ja avaa Tekstitys-välilehti. Valitse sitten vaihtoehto, jota haluat käyttää. Lue lisätietoja kuvailevasta tekstityksestä ja tekstityksestä Apple TV:ssä.

Apple TV:n kielen vaihtaminen

Voit vaihtaa Apple TV:n kielen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Avaa Asetukset

Valitse Koti-valikossa Asetukset.

Valitse Yleiset

Yleiset on luettelon ensimmäinen valinta.

Valitse kieli

Vieritä alaspäin ja valitse Kieli ja alue -kohdasta Kieli. Se on ensimmäinen vaihtoehto, jonka vieressä näkyy lippu vasemmalla puolella. Vieritä hitaasti, sillä lipun tuleminen näkyviin saattaa viedä hetken.

Valitse haluamasi kieli

Vieritä alaspäin seuraavalla näytöllä ja valitse haluamasi kieli.