Apple TV:n kielen vaihtaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos haluat käyttää eri kieltä Apple TV:ssä tai jos olet vahingossa vaihtanut Apple TV:n kielen.

Tekstityksen laittaminen päälle tai pois päältä

Voit laittaa tekstityksen päälle tai pois päältä elokuvan tai TV-ohjelman katselun aikana. Jos käytössäsi on Apple TV 4K tai Apple TV HD, pyyhkäise kaukosäätimessä alaspäin, valitse Tekstitys ja valitse sitten kieli, jolla haluat nähdä tekstityksen. Voit laittaa tekstityksen pois päältä pyyhkäisemällä kaukosäätimessä alaspäin, valitsemalla Tekstitys ja valitsemalla sitten Pois.

Voit myös pyytää Siriä suorittamaan toiminnon. Pidä vain Siri Remoten Siri-painiketta painettuna ja sano ”Laita tekstitys päälle” tai ”Laita tekstitys pois päältä”.

Lue lisätietoja tekstityksestä, äänikielestä ja kuvailevasta tekstityksestä.

Jos haluat laittaa tekstityksen päälle Apple TV:ssä (3. sukupolvi) ja vaihtaa sen kielen, pidä kaukosäätimen Valitse-painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan ja avaa Tekstitys-välilehti. Valitse sitten vaihtoehto, jota haluat käyttää.

Apple TV:n kielen vaihtaminen

Voit vaihtaa Apple TV:n kielen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Avaa Asetukset

Valitse Koti-valikosta Asetukset.

Valitse Yleiset

Yleiset on luettelon ensimmäinen valinta.

Valitse kieli

Vieritä alaspäin ja valitse Kieli ja alue -kohdasta Apple TV:n kieli. Se on ensimmäinen vaihtoehto, jonka vieressä näkyy lippu vasemmalla puolella. Vieritä hitaasti, sillä lipun tuleminen näkyviin saattaa viedä hetken.

Valitse haluamasi kieli

Vieritä alaspäin seuraavalla näytöllä ja valitse haluamasi kieli.