Apple Wireless Keyboardin ja Magic Keyboardin yhteensopivuus iOS-laitteiden kanssa

Tässä artikkelissa käsitellään Apple Wireless Keyboardin, Magic Keyboardin ja muun valmistajan Bluetooth-näppäimistöjen yhteensopivuutta iOS-laitteiden kanssa.

Apple Wireless Keyboard, Magic Keyboard ja monet muut Bluetooth-näppäimistöt, joissa on Applen näppäimistöasettelu, ovat yhteensopivia seuraavien iOS-laitteiden kanssa:

• iPad (kaikki mallit)

• iPhone 3GS tai uudempi

• iPod touch (3. sukupolvi tai uudempi).

Seuraavat Applen näppäimistöt toimivat iOS:n kanssa:

Magic Keyboard, jossa on numeronäppäimistö

• Numeronäppäimistö

• Lightning-liitin ja sisäinen akku

• Toimii sellaisten iOS-laitteiden kanssa, joissa on iOS 10.3 tai uudempi.

Magic Keyboard

• Lightning-liitin ja sisäinen akku

• Toimii sellaisten iOS-laitteiden kanssa, joissa on iOS 9.1 tai uudempi.

Apple Wireless Keyboard (2011)

• Käyttää kahta AA-paristoa

• Exposé- ja Launchpad-funktionäppäimet:

• Kun käytössä on Apple Wireless Keyboard (2011) iOS 4.3:n tai aiemman kanssa, funktionäppäimistä ainoastaan levynpoistonäppäin on käytettävissä. Muut funktionäppäimet voi ottaa käyttöön päivittämällä laitteeseen iOS 5:n tai uudemman.

Apple Wireless Keyboard (2009)

• Käyttää kahta AA-paristoa

• Exposé- ja Dashboard-funktionäppäimet:

Apple Wireless Keyboard (2007)

• Ei numeronäppäimistöä, käyttää kolmea AA-paristoa

Alkuperäinen Apple Wireless Keyboard (julkaistu vuonna 2003, valkoinen kotelo, numeronäppäimistö ja neljä AA-paristoa) ei toimi iOS:n kanssa.

Huomautukset

• Jotkin Macissa toimivat funktionäppäimet eivät toimi iOS-laitteissa.

• Applen näppäimistöjen lisäksi myös monet muun valmistajan Bluetooth-näppäimistöt, joissa on Applen näppäimistöasettelu, toimivat iOS-laitteiden kanssa. Pyydä lisätietoja näppäimistön valmistajalta.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.