iPadin Magic Keyboard -näppäimistön käyttäminen ja käyttöönotto

Lue ohjeet iPad Pron Magic Keyboard -näppäimistön käyttöönottoon ja käyttöön.

Vaatimukset

• iPad Air (4. sukupolvi), 12,9 tuuman iPad Pro (3. tai 4. sukupolvi) tai 11 tuuman iPad Pro (1. tai 2. sukupolvi)
  • iPadOS 13.4 tai uudempi

Magic Keyboard -näppäimistön yhdistäminen iPadiin

1. Aseta Magic Keyboard -näppäimistö tasaiselle alustalle siten, että saranapuoli ei ole sinua lähimpänä ja Apple-logo on ylöspäin.
  2. Avaa kansi. Kannen yläosa kallistuu sinusta poispäin.
  3. Taita kansi haluamaasi kulmaan tai siihen saakka, kunnes sitä ei voi enää avata enempää.
  4. Aseta iPad Magic Keyboard -näppäimistön päälle. Takalinssien pitäisi olla vasemmassa yläkulmassa siten, että ne näkyvät Magic Keyboard -näppäimistön aukosta.

Lue, mitä tehdä, jos et pysty yhdistämään Magic Keyboard -näppäimistöä iPadiin

Magic Keyboard -näppäimistön käyttäminen

Kun olet yhdistänyt iPadin ja Magic Keyboard -näppäimistön, sinun ei tarvitse luoda laiteparia Magic Keyboard -näppäimistön kanssa eikä käynnistää tai ladata sitä. Voit avata Magic Keyboard -näppäimistön ja käyttää sitä alla annettujen ohjeiden mukaisesti.

Magic Keyboard -näppäimistön avaaminen, kun iPad on liitetty

1. Aseta Magic Keyboard -näppäimistö tasaiselle alustalle siten, että saranapuoli ei ole sinua lähimpänä ja Apple-logo on ylöspäin.
  2. Avaa kansi haluamaasi kulmaan tai siihen saakka, kunnes sitä ei voi enää avata enempää.

iPadin aktivointi Magic Keyboard -näppäimistöllä

Voit aktivoida iPadin painamalla mitä tahansa Magic Keyboard -näppäimistön näppäintä. Toinen näppäinpainallus avaa lukitusnäytön. Avaa iPadin lukitus Face ID:llä tai Touch ID:llä, antamalla pääsykoodi Magic Keyboard -näppäimistöllä tai napauttamalla näyttöä normaalisti.

Katselukulman säätäminen

Voit kallistaa iPadia ylös- tai alaspäin haluamasi katselukulman löytämiseksi.

Ohjauslevyn asetusten ja näppäimistön kirkkauden säätäminen

Jos haluat säätää ohjauslevyä, valitse Asetukset > Yleiset > Ohjauslevy. Voit muokata seurantanopeutta (nopeutta, jolla osoitin liikkuu) sekä vierityssuuntaa. Voit myös ottaa käyttöön Klikkaa napauttamalla- ja Toissijainen klikkaus kahdella sormella -toiminnot tai poistaa ne käytöstä.

Magic Keyboard -näppäimistön kirkkautta säädetään iPadin tapaan automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaisesti. Jos haluat säätää Magic Keyboard -näppäimistön näppäinten kirkkautta manuaalisesti, valitse Asetukset > Yleiset > Näppäimistö > Ulkoinen näppäimistö. Kirkasta tai himmennä sitten näppäimiä vetämällä Näppäimistön kirkkaus -liukusäädintä oikealle tai vasemmalle.

iPadin lataaminen

Voit ladata iPadia normaaliin tapaan liittämällä USB-C-kaapelin iPadisi USB-C-porttiin. Voit liittää USB-C-kaapelin myös Magic Keyboard -näppäimistön USB-C-porttiin. Magic Keyboard -näppäimistöä ei tarvitse ladata.

Ota selvää, mitä tehdä, jos iPad Pro ei lataudu, kun se on yhdistetty Magic Keyboard -näppäimistöön.

Magic Keyboard -näppäimistön USB-C-portti antaa virtaa mutta ei siirrä tietoa. Et siis voi käyttää tätä porttia syöttölaitteelle (esimerkiksi USB-C-hiirelle). Älä koskaan liitä USB-C-kaapelin yhtä päätä iPadin USB-C-porttiin ja sitten saman kaapelin toista päätä Magic Keyboard -näppäimistön USB-C-porttiin.

Virtuaaliseen näppäimistöön vaihtaminen

Joskus sinun täytyy ehkä käyttää virtuaalista näppäimistöä Magic Keyboard -näppäimistön sijasta, jotta voit esimerkiksi kirjoittaa aksentillisia merkkejä ja käyttää sanelua.

Jos haluat näyttää virtuaalisen näppäimistön, napauta tekstikenttää ja pidä iPadin näytön oikeassa alakulmassa olevaa -painiketta painettuna, kunnes virtuaalinen näppäimistö tulee näkyviin. Voit piilottaa näppäimistön uudelleen napauttamalla iPadin näytöllä .

Lisätietoja

iPadin Magic Keyboard -näppäimistö sisältää magneetteja, jotka pitävät iPadin paikoillaan. Vältä laittamasta kortteja, joiden tiedot tallennetaan magneettijuovaan (esimerkiksi luottokortit ja hotellien avainkortit), Magic Keyboard -näppäimistön sisään tai iPadin ja Magic Keyboard -näppäimistön väliin. Tämä saattaa pilata kortin magnetisoinnin.