Applen langattoman hiiren, näppäimistön tai ohjauslevyn tunnistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää Applen langattoman hiiren, näppäimistön tai ohjauslevyn mallin ja järjestelmävaatimukset. Lisäksi siinä kerrotaan, miten löydät laitteen sarjanumeron.

Ohjelmiston päivittäminen ja macOS:n version tarkistaminen

Tarkista ensin tietokoneellesi saatavilla olevat päivitykset käyttämällä Ohjelmiston päivitystä. Kun päivitykset on asennettu, tarkista tietokoneen macOS-versio valitsemalla Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista.

Laitteen mallin ja vaatimusten selvittäminen

Lue lisätietoja laitteiden nimistä, kuvauksista ja ohjelmiston vähimmäisvaatimuksista.

Applen langattomat hiiret

Magic Mouse 2
Magic Mouse 2

• Lightning-liitin ja sisäinen akku
  • Vaatii OS X 10.11:n tai uudemman

Apple Magic Mouse

• Irrotettava paristoluukku, käyttää kahta AA-paristoa
  • Vaatii OS X 10.5.6:n ja Wireless Mouse -ohjelmistopäivitys 1.0:n tai Mac OS X 10.6.2:n tai uudemman

Apple Wireless Mighty Mouse

• Useita painikkeita ja vierityspallo
  • Vaatii OS X 10.4.8:n tai uudemman

Apple Wireless Mouse

• Yksi painike
  • Vaatii OS X 10.2.6:n tai uudemman

Applen langattomat näppäimistöt

Magic Keyboard, jossa on numeronäppäimistö

• Numeronäppäimistö
  • Lightning-liitin ja sisäinen akku
  • Vaatii OS X 10.12.4:n tai uudemman

Magic Keyboard

• Lightning-liitin ja sisäinen akku
  • Vaatii OS X 10.11:n tai uudemman

Apple Wireless Keyboard (2011)

• Käyttää kahta AA-paristoa
  • Exposé- ja Launchpad-funktionäppäimet:
  • Vaatii OS X 10.5.8:n ja Aluminum Keyboard -päivitys 2.0:n tai OS X 10.6.2:n tai uudemman

Apple Wireless Keyboard (2009)

• Käyttää kahta AA-paristoa
  • Exposé- ja Dashboard-toimintonäppäimet:
  • Vaatii OS X 10.5.8:n ja Aluminum Keyboard -päivitys 2.0:n tai OS X 10.6.2:n tai uudemman

Apple Wireless Keyboard (2007)

• Ei numeronäppäimistöä, käyttää kolmea AA-paristoa
  • Vaatii OS X 10.4.8:n tai uudemman

Apple Wireless Keyboard (2003)

• Valkoinen kotelo, numeronäppäimistö, käyttää neljää AA-paristoa
  • Vaatii OS X 10.2.6:n tai uudemman

Applen langattomat ohjauslevyt

Magic Trackpad 2
Magic Trackpad 2

• Lightning-liitin ja sisäinen akku
  • Vaatii OS X 10.11:n tai uudemman

Magic Trackpad

• Alumiininen kotelo, käyttää kahta AA-paristoa
  • Vaatii OS X 10.6.5:n tai uudemman

Laitteen sarjanumeron sijainti

Seuraavassa kerrotaan, miten löydät langattoman laitteesi sarjanumeron.

Applen langattomat hiiret

Magic Mouse 2

Magic Mouse 2:n sarjanumero on laitteen pohjassa muiden merkintöjen ohella. Se koostuu 17 kirjaimesta ja numerosta.

Vanhat langattomat hiiret

Applen vanhojen langattomien hiirten sarjanumero on laitteen paristokotelon sisällä:

Magic Mouse -hiiren sarjanumero

Applen langattomat näppäimistöt

Magic Keyboard ja Magic Keyboard, jossa on numeronäppäimistö

Magic Keyboardin sarjanumero on laitteen pohjassa muiden merkintöjen ohella. Se koostuu 17 kirjaimesta ja numerosta.

Vanhat langattomat näppäimistöt

Applen vanhojen langattomien näppäimistöjen sarjanumero on laitteen pohjassa, virtapainikkeen lähellä:
Näppäimistön sarjanumero

Applen langattomat ohjauslevyt

Magic Trackpad 2

Magic Trackpad 2:n sarjanumero on laitteen pohjassa muiden merkintöjen ohella. Se koostuu 17 kirjaimesta ja numerosta.

Vanhat langattomat ohjauslevyt

Applen vanhojen langattomien ohjauslevyjen sarjanumero on laitteen pohjassa:Magic Trackpadin sarjanumero