iPodin levytilan käyttäminen

Jos et pysty palauttamaan iPodia tai sitä ei tunnisteta iTunesissa, yritä käyttää levytilaa.

Valitse iPod-malli

Levytilaa tuetaan iPod nanossa (7. sukupolvi), iPod nanossa (6. sukupolvi) ja iPod-malleissa, joissa on klikkaus-, kosketus- tai vieritysrulla. Levytilaa ei tueta iPod touchissa tai iPod shufflessa.

Valitse iPod-malli ja suorita seuraavat toimet levytilan käyttöä varten. Ota selvää, käytetäänkö iPodissasi siirtymiseen kosketus- tai vieritysrullaa.

iPod nano (6. tai 7. sukupolvi)

1. Varmista, että iPodin akku on ladattu.

2. Nollaa iPod.

• Jos käytössä on iPod nano (7. sukupolvi), pidä nukkumis- ja Koti-painikkeita samanaikaisesti painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

• Jos käytössä on iPod nano (6. sukupolvi), pidä nukkumis- ja äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeita samanaikaisesti painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

3. Kun näet Apple-logon, pidä äänenvoimakkuuden lisäys- ja vähennyspainikkeita samanaikaisesti painettuina, kunnes iPod siirtyy levytilaan.

iPod nanossa (7. sukupolvi) ja iPod nanossa (6. sukupolvi) on siirtymistä helpottava monikosketusnäyttö. Jos sinulla on iPod nanosta vanhempi versio, toimi klikkausrullalla varustettujen iPod-mallien ohjeiden mukaan.

iPod nanon (6. sukupolvi) painikkeet

iPod nano (6. sukupolvi)

iPod nanon (7. sukupolvi) painikkeet

iPod nano (7. sukupolvi)

iPod, jossa on klikkausrulla

Jos iPodissa on klikkausrulla, ohjaimet ovat rullassa: valikko ylhäällä, toisto/tauko alhaalla ja seuraava/edellinen vasemmalla ja oikealla. Tämä koskee iPod classicia, iPodia videolla, iPod photoa, iPod nanoa (5. sukupolvi ja aiemmat) ja iPod miniä.

iPod, jossa näkyvät rullan painikkeet

Voit käyttää levytilaa seuraavasti:

1. Aseta iPod tasaiselle pinnalle ja varmista, että iPodin akku on ladattu.

2. Työnnä lukituskytkin päälle ja pois päältä.

3. Paina valikko- ja keskipainikkeita, kunnes näet Apple-logon. Varmista, että keskipainiketta painava sormi ei kosketa klikkausrullaa.

4. Kun näet Apple-logon, vapauta valikko- ja keskipainikkeet.

5. Pidä sitten keski- ja Toisto/tauko-painikkeita painettuina, kunnes näet levytilanäytön. Varmista, että painat Toisto/tauko-painiketta klikkausrullan ulkoreunalta etkä läheltä sen keskikohtaa.

6. Liitä iPod tietokoneeseen. iPodin näytössä pitäisi lukea Älä irrota. Muista poistaa iPod näkyvistä iTunesista, ennen kuin irrotat sen tietokoneesta.

Poistu levytilasta pitämällä keski- ja valikkopainikkeita samanaikaisesti painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

iPod, jossa on kosketus- tai vieritysrulla

Jos iPodissa on kosketus- tai vieritysrulla, painikkeet (Edellinen, Valikko, Toisto/tauko ja Seuraava) ovat rullan yläpuolella tai sen ympärillä.

Voit käyttää levytilaa seuraavasti:

1. Varmista, että iPodin akku on ladattu.

2. Työnnä lukituskytkin päälle ja pois päältä.

3. Nollaa iPod. Pidä Toisto/tauko- ja valikkopainikkeita samanaikaisesti painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin. Kun näet Apple-logon, vapauta painikkeet. Pidä sitten Edellinen- ja Seuraava-painikkeita samanaikaisesti painettuina, kunnes näet levytilanäytön. Kun nollaat iPodin, musiikkikappaleet ja tiedostot säilyvät, mutta joitakin mukautettuja asetuksia voidaan menettää.

4. Liitä iPod tietokoneeseen. iPodin näytössä pitäisi lukea Älä irrota. Muista poistaa iPod näkyvistä iTunesista, ennen kuin irrotat sen tietokoneesta.

Poistu levytilasta pitämällä keski- ja valikkopainikkeita samanaikaisesti painettuina, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

iPod, jossa näkyvät rullan yläpuolella olevat painikkeet

iPod (telakkaliitin)

iPod, jossa näkyy kosketus- tai vieritysrulla

iPod (kosketusrulla) tai iPod (vieritysrulla)

Näin saat apua

Lue, mitä voit tehdä, jos iPod classicissa tai iPod nanossa (5. sukupolvi tai sitä aiempi) näkyy punainen X-kuvake.

Jos et pysty käyttämään levytilaa, sinun on ehkä toimitettava iPod huoltoon.