Tietoja iPodin uudelleenkäynnistyksen pakottamisesta

Jos iPod ei vastaa painikkeiden painalluksiin, lue, mitä voit tehdä.

Valitse laite

Valitse malli luettelosta tai selvitä, mikä iPod-malli sinulla on.

Pakota iPod touch käynnistymään uudelleen

Jos iPod touch ei vastaa, voit pakottaa laitteen uudelleenkäynnistyksen: paina sekä nukkumis- että Koti-painiketta yhtä aikaa vähintään 10 sekuntia, kunnes Applen logo tulee näkyviin.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Pakota iPod nano käynnistymään uudelleen

Toimi mallikohtaisten ohjeiden mukaan:

iPod nano (7. sukupolvi)

Paina sekä nukkumis- että Koti-painiketta yhtä aikaa, kunnes näyttö sammuu. Odota sitten muutama sekunti, kunnes laite käynnistyy uudelleen. Tarvitsetko vielä apua? Kytke iPod virranlähteeseen ja yritä sitten uudelleen.

iPod nano (6. sukupolvi)

Paina sekä nukkumis- että Koti-painiketta yhtä aikaa vähintään 8 sekunnin ajan tai kunnes Applen logo tulee näkyviin. Tarvitsetko vielä apua? Kytke iPod virranlähteeseen ja yritä sitten uudelleen.

iPod nano (5. sukupolvi tai aiempi)

Aseta lukituskytkin kunnolla avattuun asentoon. Paina sitten sekä valikko- että keskipainiketta (tai valintapainiketta) 8 sekunnin ajan tai kunnes Applen logo tulee näkyviin.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Pakota iPod classic käynnistymään uudelleen

1. Aseta lukituskytkin kunnolla avattuun asentoon.
  2. Paina sitten sekä valikko- että keskipainiketta (tai valintapainiketta) 8 sekunnin ajan tai kunnes Applen logo tulee näkyviin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Muiden iPod-mallien uudelleenkäynnistyksen pakottaminen

Seuraavassa on kuvattu, miten voit pakottaa iPod minin ja iPod classicia edeltävien mallien uudelleenkäynnistyksen. Tällaisia malleja ovat esimerkiksi iPod (vieritysrulla), iPod (kosketusrulla) ja iPod (telakkaliitin):

1. Aseta lukituskytkin kunnolla avattuun asentoon.
  2. Toimi sitten mallikohtaisten ohjeiden mukaan:
    • Jos kyseessä on iPod mini, paina sekä valikko- että keskipainiketta vähintään 8 sekunnin ajan tai kunnes Applen logo tai iPod-logo tulee näkyviin. Tämä toimenpide on mahdollisesti toistettava.
    • Jos kyseessä on jokin muu malli, paina sekä toisto-/keskeytys- että keskipainiketta vähintään 8 sekunnin ajan tai kunnes Applen logo tai iPod-logo tulee näkyviin. Tämä toimenpide on mahdollisesti toistettava.

Tarvitsetko lisää ohjeita?