iPodin huolto ja korjaus

Lue lisätietoja iPodin huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta.

Miten voin huollattaa iPodini?

Apple tarjoaa monia iPodin huolto- ja korjaustapoja. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Tukiartikkeleistamme löydät ehkä vastauksen kysymykseesi. Voimme auttaa sinua akkuihin, rikkinäisiin näyttöihin ja muihin ongelmiin liittyvissä asioissa.

Lue Applen tuki-artikkeleita

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelman tai sopimaan korjauksesta. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tarkista valmiiksi iPodisi sarjanumero, Apple ID:si ja sen salasana.

Etsi tuotteesi sarjanumero
Tee huoltopyyntö

Lähetä laite huoltoon

Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle paketin iPodisi huoltoon toimittamista varten. Kun lähetät iPodisi meille, korjaamme tai vaihdamme sen mahdollisimman pian. Jos sinulla on iPod shuffle tai iPod nano, voit sopia Applen kanssa, että saat käyttöösi korvaavan tuotteen, ennen kuin palautat alkuperäisen tuotteesi meille.

Varmuuskopioi iPodisi ja valmistaudu huoltoon
Tee huoltopyyntö

Tuo laite huoltoon

Jos haluat apua henkilökohtaisesti, vie iPodisi Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Jos sinulla on iPod touch, muista tarkistaa Apple ID:si ja salasanasi ennen sen tuomista huoltoon.

Tee tukipyyntö
https://support.apple.com/fi-fi/HT203977Varmuuskopioi iPodisi ja valmistaudu huoltoon

Kuinka paljon huolto maksaa?

Jos vika kuuluu takuun, AppleCare Protection Plan -tilauksen tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos vika tai ongelma ei kuulu näiden piiriin, korjauksen hinta riippuu korjauksen tyypistä. Jos emme voi korjata iPodiasi, se on ehkä vaihdettava uuteen.

Tutustu Applen korjaushinnoitteluun
https://checkcoverage.apple.com

Miten kauan huolto kestää?

Huoltopaikka

Arvioitu aika

Tuotteen lähettäminen Applelle

3–5 työpäivää

Tuotteen toimittaminen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy liikkeen edustajalta

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Kattaako AppleCare+ iPodisi?

AppleCare+-sopimus sisältää Applen asiantuntevan teknisen tuen ja laitteistotakuun, vahingosta johtuvat vauriot mukaan lukien. Kustakin vahingosta johtuvasta vauriosta peritään lisämaksu.

Jos sinulla ei ole AppleCare+:aa, sinun on maksettava takuun ulkopuolinen maksu tällaisista korjauksista.

Malli Vahingosta johtuva vaurio (AppleCare+-maksu)
iPod touch 29 €

Etkö ole varma kattavuudesta? Tarkista AppleCare+-kattavuutesi antamalla iPodisi sarjanumero.

Lue lisätietoja AppleCare+:sta

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• iPodisi on yli vuoden vanha
  • iPodisi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Voimme ehkä korjata iPodisi maksua vastaan takuun ulkopuolella. Jos emme voi korjata sitä, se on ehkä vaihdettava uuteen. Vaidossa saamasi iPod on uusi tai uutta vastaava sekä suorituskyvyn että luotettavuuden osalta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä huoltoedustajaan. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisiin hintoihin
Lue Applen rajoitettu takuu
Lue Applen korjausehdot

Akkuhuolto

Applen rajoitettu takuu kattaa vialliset akut, mutta se ei kata normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. iPodisi täytyy ehkä testata, jotta akkuongelman syy voidaan selvittää.

Jos akussasi on valmistusvika, joka kuuluu takuun, AppleCare Protection Planin tai kuluttajansuojalain piiriin, vaihdamme iPodisi lisämaksutta.

Jos sinulla on AppleCare Protection Plan -tilaus ja iPodisi akun varauskapasiteetti on alle 80 prosenttia alkuperäisestä, huollamme iPodisi maksutta.

Jos akkusi ei kuulu takuun, AppleCaren tai kuluttajansuojalain piiriin, voimme korjata tai vaihtaa iPodisi maksua vastaan.

Lue ohjeita akun käyttöajan säästämiseen
See Tutustu Applen takuun ulkopuolisten akkuhuoltojen hintoihin
Lue lisätietoja iPodin AppleCare Protection Planista

Näytön korjaus

Jos iPodisi näyttö on rikki, voimme ehkä huoltaa sen takuun ulkopuolella maksua vastaan. Apple-takuu ei kata näytön korjausta. Huollon hinta riippuu iPod-mallista. Jos näyttö menee rikki valmistusvirheen vuoksi, vika kuuluu Applen takuun ja kuluttajansuojalain piiriin.

Suoritamme iPodillesi vianmäärityksen mahdollisten muiden korjausten varalta. Jos muita korjauksia tarvitaan, ilmoitamme tästä sinulle.

Tutustu Applen korjaushinnoitteluun
Lue lisätietoja AppleCare Protection Planista

Applen lisälaitteet

iPodin tuotepaketissa toimitetut Applen lisävarusteet (mukaan lukien virtalähde) kuuluvat takuumme ja kuluttajansuojalain piiriin. Ne kuuluvat myös AppleCare Protection Planin tai AppleCare+:n piiriin. Saat tarkempia tietoja huollosta ottamalla yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Apple-tukeen

iPodin huoltoon valmistautuminen

• Varmuuskopioi iPod touch tietokoneella tai iCloudin avulla. Sinun täytyy varmuuskopioida sisältösi siltä varalta, että meidän täytyy nollata iPod touchisi tai vaihtaa se.
  • Varmista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi.
  • Pidä kaapelit ja muut lisävarusteet itselläsi, kun huollatat laitteesi.

Varmuuskopioi iPodisi
iPod touchin valmistelu huoltoa varten