iPhonen aktivointi ei onnistu

Jos iPhonesi aktivointi ei onnistu tai saat ilmoituksen, että aktivointipalvelin ei ole käytettävissä tai SIM-korttia ei tueta, lue tästä lisätietoja.

Ennen kuin aloitat

Tarvitsetko edelleen apua? Siirry seuraavaan osioon.

Toimi seuraavasti

1. Käynnistä iPhone uudelleen.
  2. Jos käytät mobiilidatayhteyttä, kokeile sen sijaan muodostaa yhteys luotettavaan Wi-Fi-verkkoon.
  3. Jos saat iPhonella virheilmoituksen, jossa sanotaan, että aktivointipalvelin ei tilapäisesti ole käytettävissä tai siihen ei saada yhteyttä, kun yrität suorittaa aktivoinnin, odota muutama minuutti ja toista sitten edellä olevat vaiheet.

Jos et vieläkään pysty aktivoimaan iPhonea, yritä uudelleen tietokoneella. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että käytössä on uusin macOS-versio tai uusin iTunes-versio.
  2. Tarkista, että tietokoneen internet-yhteys toimii.
  3. Liitä iPhone tietokoneeseen iPhonen mukana toimitetulla kaapelilla. Etsi laitteesi tietokoneella.
  4. Odota, kunnes tietokone tunnistaa iPhonen ja aktivoi sen:
    • Jos näet Ota käyttöön uutena- tai Palauta varmuuskopiosta -ilmoituksen, se tarkoittaa, että iPhonesi on aktivoitu.
    • Jos saat tietokoneella virheilmoituksen, jossa sanotaan, että SIM-kortti ei ole yhteensopiva tai että se ei kelpaa, ota yhteyttä operaattoriisi.
    • Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan ”aktivointitiedot olivat virheelliset” tai ”aktivointitietoja ei saatu laitteelta”, käytä palautustilaa iPhonen palauttamiseen.

Jos et vieläkään pysty aktivoimaan iPhonea, ota yhteyttä Apple-tukeen.