Jos iPhonen tai iPadin (Wi-Fi + Cellular) aktivointi ei onnistu

Lue, mitä voit tehdä, jos iPhonen tai iPadin (Wi-Fi + Cellular) aktivointi ei onnistui tai jos näet ilmoituksen, jossa kerrotaan, että aktivointipalvelin ei ole käytettävissä tai SIM-korttia ei tueta.

Ennen kuin aloitat

Toimi seuraavasti

1. Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen.

2. Jos käytät mobiilidatayhteyttä, kokeile sen sijaan muodostaa yhteys luotettavaan Wi-Fi-verkkoon.

3. Jos näet iPhonessa tai iPadissa virheilmoituksen, jossa kerrotaan, että aktivointipalvelin ei ole tilapäisesti käytettävissä tai siihen ei saada yhteyttä, kun yrität suorittaa aktivoinnin, odota muutama minuutti ja toista sitten edellä olevat vaiheet.

Jos et edelleenkään voi aktivoida iPhonea tai iPadia, yritä uudelleen tietokoneella:

1. Varmista, että käytössä on uusin macOS-versio tai uusin iTunes-versio.

2. Tarkista, että tietokoneen internet-yhteys toimii.

3. Liitä iPhone tai iPad tietokoneeseen iPhonen tai iPadin mukana toimitetulla kaapelilla. Etsi laitteesi tietokoneessa.

4. Odota, että tietokone tunnistaa ja aktivoi iPhonen tai iPadin:

• Jos näkyviin tulee Ota käyttöön uutena- tai Palauta varmuuskopiosta -ilmoitus, iPhone tai iPad on jo aktivoitu.

• Jos saat tietokoneella virheilmoituksen, jossa sanotaan, että SIM-kortti ei ole yhteensopiva tai että se ei kelpaa, ota yhteyttä operaattoriisi.

• Jos näet virheilmoituksen, jonka mukaan aktivointitiedot olivat virheellisiä tai aktivointitietoja ei voitu noutaa laitteesta, palauta iPhone tai iPad palautustilan avulla.

Jos et edelleenkään voi aktivoida iPhonea tai iPadia, ota yhteyttä Apple-tukeen.