iPhonen aktivointi ei onnistu

Jos iPhonesi aktivointi ei onnistu tai saat ilmoituksen, että aktivointipalvelin ei ole käytettävissä tai että SIM-korttia ei tueta, lue tästä lisätietoja.

Tarkista ensin seuraavat seikat

Tarvitsetko edelleen apua? Siirry seuraavaan osioon.

Toimi seuraavasti

1. Tarkista Järjestelmän tila -sivulla oleva luettelo. Jos iOS-laitteen aktivointi -kohdan vieressä oleva ruutu ei ole vihreä, kokeile aktivoida iPhone myöhemmin.
  2. Jos sinulta pyydetään salasanaa iPhonen aktivoinnin yhteydessä, anna salasana. (Salasanakehote tarkoittaa, että Etsi iPhoneni -toiminnon aktivointilukitus saattaa olla käytössä.)
  3. Käynnistä iPhone uudelleen.
  4. Jos käytät mobiilidatayhteyttä, kokeile sen sijaan muodostaa yhteys luotettavaan Wi-Fi-verkkoon

Jos aktivointi ei edelleenkään onnistu, voit aktivoida iPhonen iTunesin kautta seuraavasti:

1. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Tarkista, että tietokoneen internet-yhteys toimii.
  3. Avaa iTunes tietokoneessa. Liitä iPhone tietokoneeseen puhelimen mukana toimitetulla kaapelilla.
  4. Odota, kunnes iTunes tunnistaa iPhonen ja aktivoi sen:
    • Jos iTunes näyttää viestin ”Ota käyttöön uutena” tai ”Palauta varmuuskopiosta”, iTunes on aktivoinut iPhonesi.
    • Jos iTunes-virheilmoituksessa ilmoitetaan SIM-kortin yhteensopimattomuudesta, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Lisäohjeet

1. Jos haluat lisätietoja verkko- tai aktivointiongelmista tai haluat tietää, pitääkö SIM-korttisi vaihtaa, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi
  2. Palauta iPhonen ohjelmisto palautustilan avulla.

Jos iPhonen palautus ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä Apple-tukeen.