Jos iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivitys tai palautus ei onnistu

Voit asettaa iOS-laitteen palautustilaan ja sitten palauttaa sen iTunesin avulla.

Saatat joutua käyttämään palautustilaa laitteen tietojen palauttamiseksi seuraavissa tilanteissa:

• iTunes ei tunnista laitetta tai ilmoittaa sen olevan palautustilassa.
  • Apple-logo jää näyttöön useiksi minuuteiksi, eikä etenemispalkkia näy.
  • Näet Yhdistä iTunesiin -näytön.

Lue, mitä tehdä, jos edistymispalkki näkyy näytöllä useamman minuutin.

Laitteen asettaminen palautustilaan ja sen ottaminen uudelleen käyttöön

1. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio
  2. Sulje iTunes, jos se on auki. Liitä laite tietokoneeseen ja avaa iTunes. Jos sinulla ei ole tietokonetta, lainaa sellainen tai pyydä apua Apple Store -jälleenmyyntiliikkeestä tai Applen valtuuttamasta huoltoliikkeestä.
  3. Kun laite on yhdistetty, pakota uudelleenkäynnistys näiden ohjeiden mukaisesti, mutta älä vapauta painikkeita nähdessäsi Apple-logon. Odota, kunnes Yhdistä iTunesiin -näyttö tulee näkyviin:
    • iPhone X, iPhone 8 tai iPhone 8 Plus: Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina sitten sivupainiketta, kunnes Yhdistä iTunesiin -näyttö tulee näkyviin.
    • iPhone 7 tai iPhone 7 Plus: Pidä sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina samanaikaisesti. Pidä niitä painettuina, kunnes näet Yhdistä iTunesiin -näytön.
    • iPhone 6s ja aiemmat, iPad tai iPod touch: Pidä Koti-painiketta ja ylä- tai sivupainiketta painettuina samanaikaisesti. Pidä niitä painettuina, kunnes näet Yhdistä iTunesiin -näytön.
  4. Kun järjestelmä kysyy, haluatko palauttaa vai päivittää, valitse Päivitä. iTunes yrittää asentaa iOS:n uudelleen poistamatta tietojasi. Odota, kunnes iTunes on ladannut ohjelmiston laitteeseesi. Jos lataaminen kestää yli 15 minuuttia ja laite poistuu Yhdistä iTunesiin -näytöstä, suorita lataus loppuun ja toista sitten vaihe 3.
  5. Kun päivitys tai palautus on valmis, ota laite käyttöön.

Lisäohjeet

Jos et voi päivittää tai palauttaa laitetta palautustilan avulla tai jos et voi käyttää palautustilaa viallisten tai juuttuneiden painikkeiden takia, ota yhteyttä Apple-tukeen.