Appien siirtäminen ja piilottaminen Apple TV:ssä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit siirtää Apple TV:n appeja ja valita, mitkä niistä näkyvät.

Koti-valikon appien siirtäminen

1. Korosta appi, jonka haluat siirtää.
  2. Jos käytät Siri Remotea tai Apple TV Remotea*, paina Touch-pintaa, kunnes appi alkaa heilua. Jos käytät muuta kaukosäädintä, pidä valintapainiketta painettuna.
  3. Jos haluat siirtää apin Siri Remotessa tai Apple TV Remotessa, pyyhkäise vasemmalle, oikealle, ylös tai alas. Jos käytät muuta kaukosäädintä, paina vasemmalle-, oikealle-, ylös- tai alas-painiketta.
  4. Kun olet valmis, paina Touch-pintaa tai valintapainiketta.
  5. Jos haluat siirtää muita appeja, toista nämä toimenpiteet.

Kansioiden luominen

Apple TV 4K:ssa ja Apple TV:ssä (4. sukupolvi) voit luoda kansioita. Sinun tarvitsee vain korostaa jokin appi ja pitää Touch-pintaa tai valintapainiketta painettuna, kunnes appi alkaa heilua. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

• Voit luoda kansion nopeasti vetämällä apin toisen apin päälle.
  • Voit luoda uuden kansion apin perusteella tai siirtää apin valmiiseen kansioon painamalla Toisto/keskeytys-painiketta ja tekemällä valinnan.
  • Siirrä appi pois kansiosta vetämällä se pois.

Nimeä kansio uudelleen valitsemalla se ja sitten päivittämällä nimi näppäimistön avulla.

Appien poistaminen tai piilottaminen

Apple TV 4K:ssa ja Apple TV:ssä (4. sukupolvi) voit poistaa appeja. Apple TV:ssä (2. tai 3. sukupolvi) voit piilottaa niitä. Korosta appi ja pidä Touch-pintaa tai valintapainiketta painettuna, kunnes appi alkaa heilua. Paina sitten Toisto/keskeytys-painiketta ja valitse Poista tai Piilota.

Appien lisääminen takaisin Koti-valikkoon:

• Apple TV 4K:ssa ja Apple TV:ssä (4. sukupolvi) voit avata App Storen, siirtyä kohtaan Ostetut ja ladata apin uudelleen.
  • Apple TV:ssä (2. tai 3. sukupolvi) voit tuoda apit takaisin näkyviin kohdassa Asetukset > Päävalikko.

Voit myös kätkeä ostokset App Storessa, jolloin apit eivät näy Ostot-sivulla.

*Apple TV 4K:n ja Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa ja Apple TV:ssä (4. sukupolvi) on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.

Koti-valikon pitäminen samana jokaisessa Apple TV:ssä

tvOS 11:ssä voit ottaa Yksi Koti-valikko* -toiminnon käyttöön, jolloin kaikki apit ja Koti-valikot pysyvät ajan tasalla jokaisessa omistamassasi Apple TV:ssä. Toimi seuraavasti:

1. Siirry jokaisessa Apple TV:ssä kohtaan Asetukset > Tilit > iCloud.
  2. Kirjaudu samalla Apple ID:llä jokaiseen Apple TV:hen.
  3. Ota Yksi Koti-valikko -toiminto käyttöön.

*Käytettävissä vain Apple TV 4K:ssa ja Apple TV:ssä (4. sukupolvi).