Jos et pysty muodostamaan yhteyttä tai kirjautumaan iCloudiin

Jos olet ottanut Apple ID:n käyttöön ja tarvitset apua sisäänkirjautumisessa tai iCloudin käytössä, noudata seuraavia ohjeita.

Ohjeita iCloudiin kirjautumiseen

Varmista ennen aloittamista Applen Järjestelmän tila -sivulta, että iCloud-palveluun vaikuttavia käyttökatkoksia tai suunniteltuja huoltotoimia ei ole parhaillaan meneillään ja että olet kaikilla laitteilla kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä.

Jos et muista Apple ID:täsi tai salasanaasi

Jos et muista Apple ID:täsi, tarkista nämä asetukset ja palvelut etsiäksesi sen. Jos olet unohtanut Apple ID:si salasanan, lue, miten voit nollata sen.

Jos saat viestin, että Apple ID:si on lukittu tai poistettu käytöstä

Jos sinä annat tai joku muu antaa salasanasi, turvakysymystesi vastaukset tai muita tilitietoja väärin liian monta kertaa, Apple ID:si lukittuu turvallisuussyistä automaattisesti, etkä voi kirjautua Applen palveluihin. Lue, miten voit avata Apple ID:si lukituksen.

Jos et pysty kirjautumaan iCloud.comiin

Lue, mitä tehdä, jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa iCloud.comiin.

Jos et pysty kirjautumaan sisään käyttämällä vain mobiilidataa

Varmista, että iPhonesta, iPadista tai Windows-tietokoneesta on muodostettu tehokas internet-yhteys ja että olet laittanut iPhonessa tai iPadissa mobiilidatan päälle kohdassa Asetukset > Mobiiliverkko tai Mobiilidata. Jos tämä asetus on laitettu pois päältä, et ehkä pysty käyttämään Apple ID:täsi ja iCloudia, kun et ole yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Jos sinulla on ongelmia vahvistuskoodien vastaanottamisessa tai vahvistuskoodisi hylätään

Lue, miten voit hankkia vahvistuskoodin ja kirjautua iCloudiin kaksiosaisella todennuksella. Jos laitteessasi on käytössä iOS 8 tai OS X Yosemite tai aiempi, kirjaudu sisään käyttämällä kaksivaiheista vahvistusta.

Jos näet Apple ID:n luominen epäonnistui- tai iCloudia ei voitu ottaa käyttöön -viestin

Jos näet jommankumman näistä viesteistä, se tarkoittaa, että olet ylittänyt yhdellä laitteella yhden vuoden aikana iCloudilla käyttöön otettavissa olevien uusien Apple ID:iden määrän. Lue, mitä tehdä.

Muut mahdolliset salasanakehotteet

Jos sinua kehotetaan toistuvasti antamaan Apple ID:si salasana Macissa tai iOS-laitteessa

Jos haluat kirjautua sisään muun valmistajan appiin, mutta salasanasi hylätään

Jos haluat käyttää iCloud-tietojasi muun valmistajan apista, sinun on käytettävä appikohtaista salasanaa. Tämä auttaa suojaamaan tiliäsi antamalla sinun kirjautua sisään turvallisesti. Lue, miten voit luoda ja käyttää appikohtaisia salasanoja.

Jos tarvitset edelleen apua

Jos tarvitset edelleen apua kirjautumisessa iCloudiin, päivitä iPhonesi, iPadisi ja iPod touchisi iOS:n tai iPadOS:n uusimpaan versioon ja Macisi macOS:n uusimpaan versioon. Lisätietoja on artikkelissa iCloudin järjestelmävaatimukset.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.