Appeihin kirjautuminen Apple ID:llä appikohtaisten salasanojen avulla

Appikohtaisten salasanojen avulla voit kirjautua Apple ID:llä turvallisesti muiden kehittäjien kuin Applen appeihin.

Osa muiden kuin Applen kehittämistä apeista pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:llä, jotta appi voi käyttää iCloudiin tallentamiasi tietoja, kuten sähköpostia, yhteystietoja ja kalentereita. Jotta voit varmistaa, että appi ei voi tallentaa tai kerätä Apple ID:si salasanaa, voit luoda Apple ID:n salasanan, jota käytät vain kyseisessä apissa.

Käytä sitten tätä appikohtaista salasanaa, kun appi pyytää sinua kirjautumaan sisään Apple ID:llä.

Appikohtaisten salasanojen luominen ja käyttäminen edellyttää, että Apple ID on suojattu kaksiosaisella todennuksella.

Appikohtaisen salasanan luominen

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen appleid.apple.com.

2. Valitse Kirjautuminen ja suojaus -osiosta Appikohtaiset salasanat.

3. Valitse Luo appikohtainen salasana tai valitse Lisää-painikesininen plusmerkki ja noudata sitten näytössä näkyviä ohjeita.

4. Kirjoita tai liitä appikohtainen salasana apin salasanakenttään.

Appikohtaisen salasanan mitätöinti

Sinulla voi olla enintään 25 aktiivista appikohtaista salasanaa. Tarvittaessa voit poistaa salasanoja yksitellen tai kaikki samalla kerralla.

1. Kirjaudu sisään osoitteeseen appleid.apple.com.

2. Valitse Kirjautuminen ja suojaus -osiosta Appikohtaiset salasanat.

3. Valitse Poista-painikemiinusmerkki ympyrän sisällä poistettavan salasanan kohdalta tai valitse Mitätöi kaikki.

Kun salasana on kumottu, sitä käyttävä appi kirjataan ulos iCloudista, kunnes luot uuden salasanan ja kirjaudut uudelleen sisään.

Jos vaihdat tai nollaat ensisijaisen Apple ID:n salasanan, kaikki appikohtaiset salasanat mitätöidään automaattisesti tilisi tietoturvan varmistamiseksi. Sinun on luotava uudet appikohtaiset salasanat kaikille apeille, joissa haluat käyttää jatkossa appikohtaisia salasanoja.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.