iPhonen, iPadin ja iPod touchin varmuuskopiointi Macilla

Jos otat varmuuskopion iPhone-, iPad- tai iPod touch -laitteestasi ja laitteesi vaihdetaan tai se katoaa tai vahingoittuu, voit siirtää tietosi uuteen laitteeseen varmuuskopion avulla.

Varmuuskopiointi Finderilla

1. Avaa Finder-ikkuna Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi.

2. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-kaapelin avulla.

3. Jos sinulta pyydetään laitteen pääsykoodia tai sinua kehotetaan luottamaan tietokoneeseen, toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Pyydä apua, jos unohdit pääsykoodisi.

4. Valitse laitteesi tietokoneella. Etkö näe laitettasi?

5. Tallenna salasanasi turvalliseen paikkaan, koska varmuuskopioita ei voi palauttaa ilman sitä.

Save your password somewhere safe, because there's no way to recover your backups without this password.

6. Klikkaa Varmuuskopioi nyt.

Finder-ikkuna, jossa näkyy Varmuuskopioi nyt ‑painike
  7. Kun prosessi on valmis, näet ilmoituksen varmuuskopioinnin tuloksesta. Näet viimeisimmän varmuuskopion päivämäärän ja ajan.

Finder-ikkuna, jossa näkyy viimeisen varmuuskopion päivämäärä ja aika