iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteiden varmuuskopioiden sijainti

Etsi iOS- ja iPadOS-varmuuskopioiden luettelo Macista, Windows-tietokoneesta ja iOS- tai iPadOS-laitteesta. Perehdy muun muassa varmuuskopioiden poistamiseen ja kopiointiin.

Varmuuskopioiden hallinta Finderin tai Apple-laitteet-apin avulla

Varmuuskopioiden etsiminen manuaalisesti tai iTunesin avulla

Varmuuskopioiden hallinta Finderin tai Apple-laitteet-apin avulla

1. Avaa Finder tai Apple-laitteet-appi.

2. Yhdistä laite USB-kaapelilla.

3. Klikkaa laitetta, jos se ei ole valittuna automaattisesti. Lue, miten toimia, jos laite ei näy.

4. Luota laitteeseen tarvittaessa. Tämä on yleensä tarpeen, jos käytät uutta laitetta toisen, aiemmin luotetun laitteen varmuuskopion kanssa.

5. Klikkaa Yleiset-välilehdessä Hallitse varmuuskopioita, niin varmuuskopioiden luettelo tulee näkyviin. Klikkaa luettelosta haluamaasi varmuuskopiota oikealla painikkeella ja valitse sitten Poista, Arkistoi, Näytä Finderissa tai Show in Explorer (Näytä Resurssienhallinnassa).

Finder-ikkunassa näkyy valittuna Näytä Finderissa
  6. Palaa Finderiin tai Apple-laitteet-appiin klikkaamalla OK, kun olet valmis.

Varmuuskopioiden etsiminen manuaalisesti tai iTunesin avulla

Maciin tallennettujen varmuuskopioiden etsiminen

1. Valitse Finderista Siirry > Siirry kansioon.

2. Kirjoita tai kopioi ja sijoita polun nimi -ikkunaan ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/.

Windows-tietokoneeseen tallennettujen varmuuskopioiden etsiminen

1. Paina Windows + R ‑näppäinyhdistelmää.

2. Kirjoita Suorita-ikkunaan %USERPROFILE%, jos käytät Apple-laitteet-appia tai iTunesia Microsoft Storesta. Kirjoita %AppData%, jos iTunesissa näkyy Ohje > Etsi päivityksiä etkä käytä Apple-laitteet-appia.