iPhone 15 Pro – Taptic Engine

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• Säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää säädettävään momenttiruuvimeisseliin

• Micro stix -vaihtopää

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (musta, 0,35 kgf/cm)

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Irrota kaksi ristipääruuvia Taptic Enginestä  säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

3. Nosta Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää irti liittimestä.

4. Poista Taptic Engine .

Kokoaminen

Tärkeää

Jos asennat vanhan Taptic Enginen  takaisin paikoilleen, älä irrota akun tarralevyä. Jos asennat uuden Taptic Enginen , irrota akun tarralevy alkuperäisestä Taptic Enginestä  ja kiinnitä se uuteen Taptic Engineen.

1. Tarkista Taptic Enginen  maadoitusjousi kotelon vasemmasta alakulmasta. Jos maadoitusjousi ei ole vääntynyt tai vaurioitunut, siirry vaiheeseen 4. Jos maadoitusjousi on vääntynyt tai vaurioitunut, jatka vaiheeseen 2.

2. Kiinnitä huomiota kameran Taptic Enginen  maadoitusjousen suuntaan. Irrota trilobe-ruuvi maadoitusjousesta momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä. Hävitä maadoitusjousi ja aseta ruuvi sivuun.

3. Aseta uusi Taptic Enginen  maadoitusjousi kotelon vasempaan alakulmaan. Kiinnitä yksi uusi trilobe-ruuvi (923-09566) maadoitusjouseen mustalla momenttiruuvimeisselillä ja Micro stix ‑vaihtopäällä.

4. Aseta Taptic Engine  ja akun tarralevy koteloon.

5. Paina Taptic Enginen  joustavan kaapelin pää liittimeen.

6. Aseta säädettävän (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 10 Ncm. Kiinnitä yksi uusi ristipääruuvi (923-09564) (alhaalla) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

7. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin (10–34 Ncm) vääntömomentiksi 13 Ncm. Kiinnitä yksi uusi ristipääruuvi (923-09562) (ylhäällä) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: