iPhone 15 Pro – alakaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• Säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• JCIS-vaihtopää säädettävään momenttiruuvimeisseliin

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

Vaara

Vältä koskettamasta alakaiuttimen maadoitusjousiin.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Irrota alakaiuttimen neljä ristipääruuvia momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvit sivuun.

3. Tartu keskimmäiseen ruuvinreikään ESD-suojatuilla pinseteillä ja nosta kaiutinta hieman. Irrota sitten akun tarralevy kaiuttimen yläosasta mustan tikun litteällä päällä.

4. Nosta alakaiutin pois kotelosta.

Kokoaminen

1. Käännä korjausalustaa. Varmista, että kumitiiviste on aseteltu kuvan mukaisesti. Jos tiiviste on kohdistettu väärin, tiiviste on löysä tai tiiviste puuttuu, kohdista se uudelleen tai vaihda se käyttämällä ESD-suojattuja pinsettejä.

2. Käännä korjausalustaa. Aseta alakaiuttimen portti kohdakkain kumitiivisteen kanssa. Asettele sitten alakaiutin koteloon.

3. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin (10–34 Ncm) vääntömomentiksi 13 Ncm. Kiinnitä yksi ristipääruuvi vasempaan yläkulmaan (923-09563) (1) ja toinen ristipääruuvi oikeaan alakulmaan (923-09959) (2) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

4. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 10 Ncm. Kiinnitä yksi uusi ristipääruuvi oikeaan yläkulmaan (923-09959) (2) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

5. Asenna yksi uusi ristipääruuvi (923-09565) (3) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

•  Varoitus: Älä vahingoita maadoitusjousia tai alakaiuttimen ilmanvaihtoputkia.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: