iPhone 15 Pro – TrueDepth-kamera

Ennen kuin aloitat

Varoitus

• Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

• TrueDepth-kamerassa on yksi tai useampi laser. TrueDepth-kameran purkaminen, TrueDepth-kameran vaurioituminen tai aitojen Apple-osien käyttämättä jättäminen voivat altistaa sinut vaaralliselle infrapunalasersäteilylle, mikä voi johtaa silmä- tai ihovammoihin.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• nitriilikäsineet tai nukkaamattomat käsineet

• Nailontikku (musta tikku)

• USB-C -latauskaapeli

Varoitus

Vältä koskettamasta kameran linsseihin tai lähellä oleviin osiin.

Varoitus

Tämä toimenpide edellyttää TrueDepth Camera Configurationin suorittamista. Jotta voit suorittaa TrueDepth Camera Configurationin, seuraavien vaatimusten on täytyttävä:

• Sinulla on oltava Mac, jossa on asennettuna Apple Service Utilityn uusin versio. Sinun on myös asennettava iPhone Repair – TrueDepth Camera ‑resurssit, jotka löytyvät Apple Service Utilityn Resources (Resurssit) ‑ikkunasta.

• Laitteessa on oltava iOS:n uusin versio.

• Sinulla on oltava internetyhteys.

• Sinulla on oltava USB-C-latauskaapeli.

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet sekä asentanut Apple Service Utilityn Maciin, lue TrueDepth Camera Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet osoitteesta support.apple.com/self-service-repair.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Pue käsineet käsiisi, jotta kameran linssit pysyvät puhtaina.

3. Nosta yläantennin joustavan kaapelin pää irti liittimestä.

• Huomautus: TrueDepth-kameran kaksi joustavaa kaapelia on yläantennin joustavan kaapelin alla.

4. Nosta TrueDepth-kameran kahden joustavan kaapelin päät irti liittimistä.

5. Pidä TrueDepth-kameran joustavia kaapeleita varovasti yhdessä ja nosta TrueDepth-kamera ulos kotelosta.

Kokoaminen

1. Pue käsineet käsiisi, jotta kameran linssit pysyvät puhtaina.

2. Kallista TrueDepth-kameran yläpää alas koteloon. Varmista, että TrueDepth-kamera on tasaisesti kotelossa.

3. Paina TrueDepth-kameran joustavien kaapelien päät liittimiin.

4. Paina yläantennin joustavan kaapelin pää liittimeen.

5. Asenna yläkaiutin takaisin paikalleen.

6. Irrota linssien suojukset TrueDepth-kamerasta.

•  Varoitus: Älä koske TrueDepth-kameran linsseihin suojusten irrottamisen jälkeen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen:

Varoitus