iPhone 15 Pro – yläkaiutin

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 6,1 tuuman korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• nitriilikäsineet tai nukkaamattomat käsineet

• Nailontikku (musta tikku)

• superruuvien vaihtopää

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• momenttiruuvimeisseli (harmaa, 0,55 kgf/cm)

Vaara

Älä koske TrueDepth-kameraan tai lähellä oleviin osiin, jotta linssit eivät vahingoitu.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että USB-C-liitin on aukkoa kohti.

2. Irrota ristipääruuvi (ylhäällä) yläkaiuttimesta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

3. Irrota superruuvi (vasen alakulma) yläkaiuttimesta momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

4. Nosta yläkaiutin ulos kotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä.

Kokoaminen

1. Aseta yläkaiutin koteloon ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Kiinnitä yksi uusi superruuvi (923-09571) (1) yläkaiuttimeen sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

3. Kiinnitä yksi uusi ristipääruuvi (923-09569) (2) yläkaiuttimeen harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: