MacBook Air (15-tuumainen, M2, 2023) – näyttö

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (0,3–1,2 Nm)

• ESD-suojatut pinsetit

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 3IP 44 mm ‑puolikuuvaihtopää

• Torx Plus 3IP -vaihtopää

• Torx Plus 8IP ‑vaihtopää

Varoitus

• Tämä toimintatapa vaatii järjestelmän määrityksen System Configurationilla. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos asennat uuden näytön, sinun on asennettava myös uusi kannen kulmatunnistin.

Irrottaminen

1. Irrota kaksi 3IP-ruuvia (923-09230) näytön joustavien kaapeleiden suojakotelosta säädettävällä momenttiruuvimeisselillä (10–34 Ncm) ja 3IP-vaihtopäällä.

2. Kuori vaahtomuovia varovasti näytön liittimien suojakotelon molemmista päistä ESD-suojatuilla pinseteillä, jotta pääset käsiksi kahteen keskiruuviin.

• Tärkeää: Älä irrota vaahtomuovia suojakotelosta.

3. Irrota neljä 3IP-ruuvia (923-08925) näytön liittimien suojakotelosta sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-puolikuuvaihtopäällä.

4. Irrota näytön liittimien suojakotelo ja laita se talteen odottamaan kokoamista.

5. Nosta näytön kahden joustavan kaapelin (1) ja kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin (2) päät irti liittimistä mustalla tikulla.

6. Avaa näyttö. Aseta sitten tietokone pöydän reunalle siten, että näyttö roikkuu alaspäin.

•  Varoitus: Varmista, että näytön joustavat kaapelit eivät jää kiinni emolevyyn, kun avaat näytön.

7. Irrota kahdeksan 8IP-ruuvia (923-09561) näytön saranoista säädettävällä momenttiruuvimeisselillä (0,3–1,2 Nm) ja 8IP-vaihtopäällä.

8. Kallista näyttö kokonaan ylös.

•  Varoitus: Varmista, että kannen kulmatunnistimen joustava kaapeli ei jää kiinni kotelon yläosaan (1), kun nostat näytön pois kotelon yläosasta (2).

Kokoaminen

1. Aseta näyttö kiinni kotelon yläosaan kuvan osoittamalla tavalla.

•  Varoitus: Varmista, että kannen kulmatunnistimen joustava kaapeli (1) ja näytön joustavat kaapelit (2) eivät jää kiinni kotelon yläosaan tai emolevyyn.

2. Kiinnitä kahdeksan 8IP-ruuvia (923-09561) osittain takaisin näytön saranoihin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä (0,3–1,2 Nm) ja 8IP-vaihtopäällä.

3. Nosta kotelon yläosa pois pöydältä, jotta voit sulkea sen alla olevan näytön. Varmista, että näyttö on kohdakkain kotelon yläosan kanssa.

4. Aseta säädettävän momenttiruuvimeisselin (0,3–1,2 Nm) vääntömomentiksi 0,75 Nm. Kiinnitä kahdeksan 8IP-ruuvia täysin takaisin paikoilleen säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP-vaihtopäällä kuvan mukaisessa järjestyksessä.

5. Paina näytön kahden joustavan kaapelin päät emolevyn liittimiin.

6. Paina kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää äänikortin liittimeen.

7. Aseta näytön liittimien suojakotelo näytön joustavien kaapelien päiden päälle.

8. Kiinnitä kaksi 3IP-ruuvia (923-08925) takaisin näytön liittimien suojakotelon (1) ulompiin päihin sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-puolikuuvaihtopäällä.

9. Kuori näytön liittimien suojakotelon päiden lähellä olevaa vaahtomuovia irti ESD-suojatuilla pinseteillä, jotta pääset käsiksi keskimmäisiin ruuvinreikiin.

10. Kiinnitä kaksi 3IP-ruuvia (923-08925) (2) takaisin näytön liittimien suojakotelon keskiosaan sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-puolikuuvaihtopäällä. Paina sitten vaahtomuovi varovasti molempien ruuvien päälle.

11. Aseta 10–34 Ncm:n säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 11,5 Ncm. Kiinnitä sitten kaksi 3IP-ruuvia (923-09230) takaisin näytön joustavien kaapeleiden suojakoteloon säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.