MacBook Air (15-tuumainen, M2, 2023) – kannen kulmatunnistin

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 1IP 44 mm ‑puolikuuvaihtopää

Varoitus

Tämä toimintatapa vaatii järjestelmän määrityksen System Configurationilla. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Irrottaminen

1. Nosta kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustan tikun tylpällä päällä.

2. Siirrä kannen kulmatunnistimen joustava kaapeli sivuun mustan tikun tylpällä päällä, jotta pääset käsiksi 1IP-ruuviin (1).

3. Irrota 1IP-ruuvi kannen kulmatunnistimesta (2) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 1IP-vaihtopäällä.

• Tärkeää: Hävitä 1IP-ruuvi. 1IP-ruuvia ei voi kiinnittää takaisin.

4. Irrota kannen kulmatunnistin kotelosta.

Kokoaminen

1. Kohdista kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin ura ja ruuvinreikä kotelon yläosan tapin ja ruuvinreiän kanssa.

2. Pidä kannen kulmatunnistinta paikallaan (1). Aseta yksi uusi 1IP-ruuvi (923-08984) kannen kulmatunnistimeen (2) ESD-suojatuilla pinseteillä. Kiinnitä sitten ruuvi sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 1IP-vaihtopäällä.

• Tärkeää: Varmista, että käytät uutta 1IP-ruuvia.

3. Paina kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää liittimeen (1). Aseta sitten joustava kaapeli (2) kuvan mukaisesti.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Vaara

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos vaihdoit kannen kulmatunnistimen, sulje näyttö 20 sekunnin ajaksi, kun sinua kehotetaan tekemään niin System Configuration ‑prosessin aikana. Jos näyttö ei ole suljettuna kokonaan prosessin aikana, sinun on asennettava toinen uusi kannen kulmatunnistin. Tietokone toistaa käynnistysäänen, kun prosessi on valmis.