Apple Studio Display: vianmäärityksen pikatarkistukset

Kaikkien ongelmien vianmäärityksen pikatarkistukset

Kokeile näitä ohjeita ennen kuin jatkat ongelmakohtaiseen vianmääritykseen

1. Varmista, että käytät näyttöä yhteensopivan Macin tai iPadin kanssa.

2. Varmista, että käytät Macin tai iPadin liittämiseen oikeaa kaapelia.

3. Sammuta Studio Displayhin liitetty Mac tai iPad ja käynnistä se uudelleen.

4. Tarkista, onko macOS:lle tai iPadOS:lle ohjelmisto- tai laiteohjelmistopäivityksiä ja asenna ne.

Lue seuraavat tukiartikkelit ennen kuin jatkat ongelmakohtaiseen vianmääritykseen

Yleistä

Tulot ja lähdöt

Ohjelmistot ja laiteohjelmistot