Mac Pro (2023) ja Mac Pro (räkkimalli, 2023) – SSD-moduulit

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• paineilmapullo

• Torx T8 70 mm -vaihtopää

Vaara

Irrottaminen

1. Tunnista SSD-moduuli, jonka haluat poistaa. Irrota SSD-moduuli tietokoneesta liu’uttamalla sen kannen salpaa vasemmalle (1) ja vetämällä SSD-moduulin kantta itseäsi kohti (2). Säilytä SSD-moduulin kansi kokoamista varten.

2. Irrota 8IP-ruuvi (923-03425) irrotettavasta SSD-moduulista 10–34 Ncm:n säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T8 -vaihtopäällä.

3. Vedä SSD-moduuli suoraan irti liittimestä kuvan mukaisesti.

•  Varoitus: Älä kallista SSD-moduulia, kun irrotat sen liittimestä. Jos liitin vaurioituu, emolevy on vaihdettava.

Kokoaminen

1. Poista mahdolliset roskat liittimestä paineilmalla.

2. Aseta 00-merkinnällä varustettu SSD-moduuli yläliittimeen. Aseta 01-merkinnällä varustettu SSD-moduuli alaliittimeen.

3. Aseta 10–34 Ncm:n säädettävän momenttiruuvimeisselin vääntömomentiksi 29,5 Ncm. Kiinnitä 8IP-ruuvi (923-03425) takaisin asennettavaan SSD-moduuliin säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T8 -vaihtopäällä.

4. Liu’uta SSD-moduulin kannen salpaa vasemmalle (1). Aseta SSD-moduulin kansi aukon päälle. Lukitse SSD-moduulin kansi sitten paikalleen painamalla sen vasenta reunaa (2).

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen:

Varoitus

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos vaihdoit SSD-moduuleja, tietokone ei käynnisty ja tilan merkkivalo vilkkuu oranssina. Palauta Mac noudattamalla ohjeita. Käynnistä sitten System Configuration ‑prosessi.