Mac Pro (2023) – kotelo

Ennen kuin aloitat

Työkalut

• Suojalaukku

Varoitus

Jos tietokone painaa yli 22,68 kg, pyydä toista henkilöä apuun.

Irrottaminen

Tärkeää

Irrota kotelo, kun tietokone on lattialla.

1. Avaa kotelon lukitus kääntämällä salpa ylös ja kääntämällä sitten salpaa 90 astetta vastapäivään.

2. Nosta kotelo salvan avulla suoraan ylös ja irti putkirungosta.

3. Laske suojalaukku kotelon päälle, jotta kotelo ei naarmuunnu.

4. Pidä kiinni putkirungon kahvoista ja nosta se työtilaan.

•  Varoitus: Jos tietokone painaa yli 22,68 kg, pyydä toista henkilöä apuun.

Kokoaminen

1. Nosta suojalaukku pois kotelon päältä.

2. Tarkista, etteivät kotelon sisällä olevat antennin tiivisteet ole vaurioituneet.

• Tärkeää: Jos jokin tiivisteistä on vaurioitunut tai puuttuu, vaihda kotelo uuteen.

3. Varmista, että kaikki sisäiset osat on asennettu oikein.

4. Pitele putkirunkoa sen kahvoista ja aseta se lattialle.

•  Varoitus: Jos tietokone painaa yli 22,68 kg, pyydä toista henkilöä apuun.

5. Varmista, että salpa on avoimessa asennossa. Laske kotelo hitaasti putkirungon päälle salvan avulla.

6. Käännä salpaa 90 astetta myötäpäivään lukittuun asentoon ja käännä salpa alas.

Varoitus

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• System Configuration on suoritettava, jos olet asentanut uuden etuliitäntälevyn, yläliitäntälevyn, emolevyn tai SSD-moduuleja.

• Jos vaihdoit emolevyn tai SSD-moduuleja, tietokone ei käynnisty ja tilan merkkivalo vilkkuu oranssina siihen asti, kun palautat tietokoneen käyttämällä erillistä Macia. Palauta Mac noudattamalla ohjeita. Käynnistä sitten System Configuration ‑prosessi.