Mac Pro (räkkimalli, 2023) – yläsuojus ja luukku

Ennen kuin aloitat

Työkalut

• Tähän toimenpiteeseen ei tarvita työkaluja.

Tärkeää

Jos tietokone on asennettu räkkiin, irrota tietokone räkistä Mac Pron (räkkimalli) perusteet ‑oppaan ohjeiden mukaisesti ennen tämän toimintatavan aloittamista.

Irrottaminen

1. Liu’uta yläsuojuksen sivuilla olevat vapautussalvat lukitsemattomaan asentoon. Kallista sitten yläsuojusta ylös.

2. Irrota yläsuojus vetämällä sitä etulevystä poispäin.

3. Avaa vapautusvivut painamalla luukun hopeanvärisiä kielekkeitä. Avaa sitten luukku vetämällä vivuista.

4. Irrota luukku vetämällä sitä kotelosta poispäin.

Kokoaminen

1. Kohdista luukun vasen reuna kotelon aukon reunaan. Aseta luukku sitten kotelon aukon päälle.

2. Paina luukkua voimakkaasti vapautusvipujen läheltä kuvan mukaisesti, kunnes vivut napsahtavat paikoilleen.

3. Kohdista yläsuojuksen reuna etulevyn aukkoon.

4. Varmista, että yläsuojuksen pitkät reunat ovat kotelon aukkojen kohdalla.

5. Paina yläsuojusta tiukasti vapautussalpojen läheltä, kunnes ne napsahtavat paikoilleen.

Vaara

• Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration -prosessin käynnistämisohjeet osoitteesta support.apple.com/self-service-repair.

• Jos olet asentanut uuden emolevyn tai SSD-moduuleja, laitteelle täytyy suorittaa System Configuration.

• Jos vaihdoit emolevyn, tietokone käynnistyy vianmääritystilassa, kunnes suoritat System Configurationin.

• Jos vaihdoit emolevyn tai SSD-moduulit, tietokone ei käynnisty ja tilan merkkivalo vilkkuu oranssina. Palauta ensin käyttöjärjestelmä ja päivitä laiteohjelmisto ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen voit suorittaa System Configurationin.