Jos näet iPhonessa tai iPadissa Vaaditaan ohjelmistopäivitys- tai Kodin keskitin vaaditaan ‑virheilmoituksen

Lue, mitä voit tehdä.

Jos näet Vaaditaan ohjelmistopäivitys ‑virheilmoituksen

Sinun on päivitettävä kodin keskittimenä käyttämäsi laitteen ohjelmisto. Jos et ole varma, mikä laite on kodin keskitin, päivitä kaikkien laitteiden ohjelmisto.

iPad (5. sukupolvi ja sitä uudemmat), iPad mini (5. sukupolvi ja sitä uudemmat), iPad Air (3. sukupolvi ja sitä uudemmat) ja kaikki iPad Pro ‑mallit tukevat iPadOS:n uusinta versiota.

Jos tarvitset edelleen apua lisälaitteen käyttöönotossa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos näet Kodin keskitin vaaditaan ‑virheilmoituksen

Jos yrität ottaa käyttöön kodin lisälaitetta ja näet tämän virheilmoituksen, sinulla on oltava määritettynä jokin laite kodin keskittimeksi.

Jos kodin keskitin on jo määritetty

Toimi seuraavasti. Yritä muodostaa uudelleen laitepari lisälaitteen kanssa jokaisen vaiheen jälkeen.

1. Laita kodin keskitinlaite pois päältä ja sitten uudelleen päälle.

2. Kokeile käyttää laitetta, joka on kirjautuneena sille Apple ID ‑tilille, jota on käytetty Koti-apin käyttöönotossa.

3. Jos kodin keskitin on Apple TV, joka on yhdistetty internetiin Ethernet-kaapelilla, liitä Apple TV sen sijasta Wi-Fi-verkkoon. Yhdistä se samaan Wi-Fi-verkkoon, jossa iOS-laite on.

4. Tarkista, että Wi-Fi on yhdistetty eikä häiriöitä ole.

5. Nollaa verkkoasetukset iOS-laitteessa, jossa virheilmoitus näkyy.

6. Jos käytät VPN:ää (Virtual Private Network) tai muun valmistajan tietoturvaohjelmistoa, lue, mitä voit tehdä.

Jos tarvitset edelleen apua lisälaitteen käyttöönotossa, ota yhteyttä Apple-tukeen.