HomePodin päivittäminen

Päivitä HomePodin tai HomePod minin ohjelmisto iPhonen, iPadin tai Macin Koti-apilla.

HomePod ja HomePod mini asentavat oletuksena uudet ohjelmistopäivitykset automaattisesti, mutta voit tarkistaa manuaalisesti iPhonen, iPadin tai Macin Koti-apista, onko päivityksiä saatavilla.

1. Varmista, että laitteesi on päivitetty iOS:n, iPadOS:n tai macOS:n uusimpaan versioon.

2. Avaa Koti-appi.

3. Napauta tai klikkaa Lisää-painikettaNo alt supplied for Image ja valitse Kodin asetukset > Ohjelmistopäivitys.

4. Jos uusi päivitys on saatavilla, valitse Päivitä.

Koti-apin Päivitykset-näytön Päivitä automaattisesti ‑kohdan alla näkyy Päivitettävissä

Jos uutta päivitystä ei ole, voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön HomePodissa, niin saat uusimmat ohjelmistot automaattisesti, kun ne ovat saatavilla. Ohjelmistopäivitys näyttää myös, onko HomePod jo ajan tasalla, sekä päivän, jolloin asensit HomePod-ohjelmiston.

HomePodin päälle ilmestyy valkoinen pyörivä valo päivityksen aikana. Päivittäminen saattaa kestää jonkin aikaa. Varmista, että HomePod pysyy kytkettynä verkkovirtaan päivityksen aikana.