Tekstiviestin lähettäminen numeroon 911 iPhonella tai Apple Watchilla

Voit lähettää tekstiviestin Yhdysvalloissa nopeasti numeroon 911 iPhonen tai Apple Watchin avulla.

Ennen kuin aloitat

Tekstiviestin lähettäminen numeroon 911 vaatii iPhonen, jossa on iOS 13 tai uudempi, tai Apple Watchin, jossa on watchOS 6 tai uudempi. iPhonen on oltava yhteydessä matkapuhelinverkkoon; kellon on oltava joko yhteydessä matkapuhelinverkkoon tai sen iPhonen lähellä, johon se on liitetty.

Voit lähettää tekstiviestin hätäpalveluihin vain sellaisilla alueilla, joilla tätä ominaisuutta tuetaan. Alueilla, jotka eivät tue tekstiviestin lähettämistä hätäpalveluihin, saatat saada vastausviestin, joka ilmoittaa, ettei tekstiviesti mennyt perille.

Tekstiviestin lähettäminen numeroon 911 iPhonella

1. Avaa Viestit-appi.

2. Kirjoita vastaanottajakenttään 911.

3. Kirjoita tekstiviestikenttään hätätilanteesi kuvaus.

4. Napauta lähetyspainikettaNo alt supplied for Image.

Kun olet lähettänyt tekstiviestin numeroon 911, iPhone siirtyy hätätilaan 30 minuutin ajaksi. Voit poistua hätätilasta käynnistämällä iPhonen uudelleen.

iPhone 14- ja iPhone 14 Pro ‑malleissa voit lähettää tekstiviestin numeroon 911 satelliittiyhteyden kautta, jos et ole mobiili- tai Wi-Fi-verkon kattavuusalueella.

Tekstiviestin lähettäminen numeroon 911 Apple Watchilla

1. Avaa Viestit-appi.

2. Napauta Uusi viesti.

3. Napauta Lisää yhteystieto.

4. Napauta numerovalikkopainikettaNo alt supplied for Image, kirjoita 911, ja napauta sitten OK.

5. Napauta Luo viesti ja sitten Tekstiviestit.

6. Kirjoita viesti sormellasi, napauta mikrofonipainikettaNo alt supplied for Image ja sanele viesti tai kirjoita viesti näppäimistöllä.

7. Napauta Valmis ja sitten Lähetä.

Kun olet lähettänyt tekstiviestin numeroon 911, Apple Watch siirtyy hätätilaan 30 minuutin ajaksi. Voit poistua hätätilasta käynnistämällä Apple Watchin uudelleen.

Lisätietoja

Hätätila SOS -ominaisuutta käyttämällä voit soittaa nopeasti apua ja ilmoittaa tilanteesta ICE-yhteyshenkilöillesi.