iPhonen, iPadin tai iPod touchin uudelleenkäynnistäminen

Käynnistä laite uudelleen noudattamalla ohjeita.

Uudelleenkäynnistäminen

iPhone X:n tai uudemman uudelleenkäynnistäminen

1. Paina sivupainiketta ja jompaakumpaa äänenvoimakkuuspainiketta ja pidä niitä painettuna, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.*
  3. Kun laite sammuu, paina sivupainiketta uudelleen, kunnes näet Apple-logon.

iPhone 8:n tai aiemman tai iPod touchin uudelleenkäynnistäminen

1. Pidä laitteen yläpainiketta (tai sivupainiketta) painettuna, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.*
  3. Kun laite sammuu, paina yläpainiketta (tai sivupainiketta) uudelleen, kunnes näet Apple-logon.

* iOS 11:ssä tai uudemmassa voit sammuttaa laitteesi valitsemalla Asetukset > Yleiset> Sammuta.

iPadin uudelleenkäynnistäminen Face ID:n avulla

1. Paina yläpainiketta ja jompaakumpaa äänenvoimakkuuspainiketta ja pidä niitä painettuna, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.1
  3. Kun laite sammuu, paina yläpainiketta uudelleen, kunnes näet Apple-logon.

iPadin uudelleenkäynnistäminen Koti-painikkeen avulla

1. Pidä laitteen yläpainiketta (tai sivupainiketta) painettuna, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.2
  3. Kun laite sammuu, paina yläpainiketta (tai sivupainiketta) uudelleen, kunnes näet Apple-logon.

1. Voit sammuttaa laitteesi myös valitsemalla Asetukset > Yleiset> Sammuta.
  2. iOS 11:ssä tai uudemmassa voit sammuttaa laitteesi valitsemalla Asetukset > Yleiset> Sammuta.

Jos iOS-laitteesi on lakannut vastaamasta tai ei mene päälle