Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen

Käynnistä laite uudelleen noudattamalla ohjeita.

Uudelleenkäynnistäminen

Käynnistä iPhone X uudelleen

1. Paina sivupainiketta ja jompaakumpaa äänenvoimakkuuspainiketta ja pidä niitä painettuna, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta iPhone X kokonaan vetämällä liukusäädintä.*
  3. Kun iPhone X on sammunut, pidä sivupainiketta taas painettuna, kunnes Applen logo tulee näkyviin.

Käynnistä iPhone 8 tai aiempi, iPad tai iPod touch uudelleen

1. Pidä laitteen yläpainiketta (tai sivupainiketta) painettuna, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.*
  3. Kun laite on sammunut, pidä yläpainiketta (tai sivupainiketta) taas painettuna, kunnes Applen logo tulee näkyviin.

*iOS 11:ssä tai uudemmassa voit sammuttaa laitteesi kohdasta Asetukset > Yleiset> Sammuta.

Jos iOS-laitteesi on lakannut vastaamasta tai se ei mene päälle