iPhonen uudelleenkäynnistäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhone sammutetaan ja käynnistetään uudelleen.

iPhone X:n tai iPhone 11:n uudelleenkäynnistäminen

1. Paina jompaakumpaa äänenvoimakkuuspainiketta ja sivupainiketta ja pidä niitä painettuina, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu.
  3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä sivupainiketta (iPhonen oikealla puolella) painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

iPhone 8:n, 7:n tai 6:n uudelleenkäynnistäminen

1. Pidä laitteen sivupainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu.
  3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä sivupainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

iPhone SE:n, 5:n tai aiempien mallien uudelleenkäynnistäminen

1. Pidä laitteen yläpainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu.
  3. Kytke laite takaisin päälle pitämällä yläpainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

Jos iOS-laitteesi on lakannut vastaamasta tai ei mene päälle