iPhonen, iPadin tai iPod touchin uudelleenkäynnistäminen

Käynnistä laite uudelleen noudattamalla ohjeita.

Uudelleenkäynnistäminen

iPhone X:n tai uudemman uudelleenkäynnistäminen

1. Paina sivupainiketta ja jompaakumpaa äänenvoimakkuuspainiketta ja pidä niitä painettuina, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.*
  3. Kun laite sammuu, paina sivupainiketta uudelleen, kunnes näet Apple-logon.

iPhone 8:n tai aiemman tai iPod touchin uudelleenkäynnistäminen

1. Pidä laitteen yläpainiketta (tai sivupainiketta) painettuna, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.*
  3. Kun laite sammuu, paina yläpainiketta (tai sivupainiketta) uudelleen, kunnes näet Apple-logon.

* iOS 11:ssä tai uudemmassa voit sammuttaa laitteesi valitsemalla Asetukset > Yleiset> Sammuta.

Face ID:llä varustetun iPadin uudelleenkäynnistäminen

1. Paina yläpainiketta ja jompaakumpaa äänenvoimakkuuspainiketta ja pidä niitä painettuina, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.1
  3. Kun laite sammuu, paina yläpainiketta uudelleen, kunnes näet Apple-logon.

Koti-painikkeella varustetun iPadin uudelleenkäynnistäminen

1. Pidä laitteen yläpainiketta (tai sivupainiketta) painettuna, kunnes liukusäädin tulee näkyviin.
  2. Sammuta laite kokonaan vetämällä liukusäädintä.2
  3. Kun laite sammuu, paina yläpainiketta (tai sivupainiketta) uudelleen, kunnes näet Apple-logon.

1. Voit sammuttaa laitteesi myös valitsemalla Asetukset > Yleiset> Sammuta.
  2. iOS 11:ssä tai uudemmassa voit sammuttaa laitteesi valitsemalla Asetukset > Yleiset> Sammuta.

Jos iOS-laitteesi on lakannut vastaamasta tai ei mene päälle