Jos et pysty yhdistämään Logic Remotea Macin Logic Prohon, GarageBandiin tai MainStageen

Jos haluat yhdistää Logic Remoten, tarkista laitteidesi verkkoasetukset ja poista TouchOSC-ohjauspinta Logic Prosta.

Varmista, että kaikki laitteet on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon

Logic Remotea käyttävän iPhonen tai iPadin sekä Logic Prota käyttävän Macin on oltava yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon:

Varmista, että Logic Remotella on pääsy lähiverkkoon

iOS 14:ssä ja iPadOS 14:ssä sekä näitä uudemmissa versioissa appien, jotka haluavat käyttää verkossasi olevia laitteita, tulee pyytää lupa ennen ensimmäistä kertaa, kun ne yrittävät selata lähiverkkoa. Voit tarkistaa apin pääsyn lähiverkkoon näin:

1. Siirry Asetukset-apissa kohtaan Tietosuoja > Lähiverkko.

2. Varmista, että Logic Remoten valinta on käytössä.

Muuta Macin palomuuriasetuksia

Macin palomuuriasetukset saattavat estää Logic Remotea muodostamasta yhteyttä.

macOS Ventura ja uudemmat

1. Valitse Omenavalikosta  Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten sivupalkissa Verkko.

2. Klikkaa Palomuuri.

3. Klikkaa Valinnat-painiketta.

4. Kytke Estä kaikki saapuvat yhteydet ‑valinta pois päältä ja klikkaa sitten OK.

5. Yhdistä Logic Remote

macOS Monterey tai aiempi

1. Valitse Omenavalikosta  Järjestelmäasetukset.

2. Klikkaa Järjestelmäasetukset-ikkunassa Suojaus ja yksityisyys.

3. Klikkaa Suojaus ja yksityisyys ‑paneelin Palomuuri-välilehteä.

4. Klikkaa Palomuuri-paneelin vasemmassa alakulmassa olevaa lukkokuvaketta No alt supplied for Image ja anna sitten ylläpitäjän käyttäjänimi ja salasana.

5. Klikkaa Palomuurivalinnat-painiketta.

6. Poista Estä kaikki saapuvat yhteydet ‑valintaneliön valinta ja klikkaa OK.

7. Yhdistä Logic Remote

Poista TouchOSC-laite Logic Prosta

Logic Remote ei välttämättä muodosta yhteyttä, jos olet lisännyt TouchOSC-laitteen Logic Pron ohjauspinnaksi. Tarkista, onko Logic Prohon lisätty TouchOSC-laitetta, ja jos on, poista se.

1. Sulje Logic Remote.

2. Avaa Logic Pro Macissa.

3. Valitse Logic Pro > Control Surfaces (Ohjauspinnat) > Setup (Käyttöönotto).

4. Tarkista, näkyykö ikkunassa TouchOSC-laitetta. Jos näkyy, valitse se, paina poistonäppäintä ja klikkaa sitten OK.

5. Jos ikkunassa on muita Logic Remoteja, poista ne.

6. Yhdistä Logic Remote.

Lisätietoja

Logic Remoten käyttäminen ilman jaettua Wi-Fi-verkkoa