Tietoja hallituista ohjelmistopäivityksistä

Mobiililaitteiden hallinnasta (MDM) vastaavat ylläpitäjät voivat viivästyttää järjestelmäohjelmiston päivityksiä valvotuissa macOS-, iOS- ja tvOS-laitteissa.

Lue, miten hallitut päivitykset toimivat

macOS 10.13:ssa tai uudemmissa, iOS 11.3:ssa tai uudemmissa ja tvOS 12.2:ssa tai uudemmissa MDM-ylläpitäjä voi viivästää, milloin uudet ohjelmistopäivitykset ilmestyvät valvottuihin laitteisiin.

Jos ylläpitäjä viivästyttää ohjelmistopäivitystä iOS:ssä tai macOS:ssä, näet viestin, jossa ilmoitetaan, että laitteessa on käytössä uusin ylläpitäjän sallima ohjelmistopäivitys.

tvOS näyttää viestin, jonka mukaan Apple TV:si on ajan tasalla.

Lue, mitä tehdä, kun päivitykset tulevat näyttöön

Ylläpitäjät voivat viivästyttää uusia järjestelmäohjelmiston päivityksiä enintään 90 päivää siitä, kun ne tulevat saataville valvottuihin laitteisiin. Tämän ansiosta organisaatiosi voi testata tärkeimpien appien ja infrastruktuurin toiminnan uuden päivityksen kanssa ennen sen käyttöönottoa.

Ylläpitäjät voivat myös asentaa iOS-päivityksen laitteeseesi etänä. Jos laitteessasi on käytössä pääsykoodi, sinua pyydetään antamaan se, ennen kuin etäpäivitys voidaan asentaa.