QuickTime Player 7:n asentaminen Maciin

QuickTime Player 7:stä saattaa olla apua, jos tarvitsemasi vanhat mediamuodot tai työnkulut eivät toimi QuickTime Playerin uudemmissa versioissa.

Jos tarvitsemasi vanhat mediamuodot tai työnkulut eivät toimi QuickTime Player 10:ssä, vanhasta QuickTime Player 7:stä saattaa olla apua.

1. Varmista, että tietokoneessa on Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 tai sitä uudempi Mac OS X -versio.

2. Lataa QuickTime Player 7. Avaa lataamasi tiedosto kaksoisklikkaamalla sitä.

3. Kaksoisklikkaa tiedostoa QuickTimePlayer7.6.6_SnowLeopard.pkg ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Asentaja tallentaa QuickTime Player 7:n Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansioon.

4. Jos käytettävissäsi on QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavain, voit antaa sen nyt.

QuickTime Player 10 kuuluu nykyaikaiseen QuickTime X -teknologiaan, joka on ollut OS X:ssä vakiona Snow Leopardista alkaen. Lue lisätietoja QuickTime Player 10:n ominaisuuksista.