QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavaimet

QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavaimet poistavat useiden QuickTime 7:n lisätoimintojen lukituksen.

QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavaimet (tai rekisteröintikoodit) poistavat QuickTime 7:n muokkaus-, muunnos- ja vientitoimintojen lukituksen. Avain muodostuu viidestä neljän merkin ryhmästä (merkkiä O ei käytetä), jotka on erotettu toisistaan viivoilla. Sait avaimen sähköpostitse, kun ostit sen Apple Online Storesta.

QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavaimet on tarkoitettu vain QuickTime 7:ää,

ei QuickTimen vanhempia tai uudempia versioita varten.

Rekisteröintiavaimen käyttäminen

Noudata alla olevia Macin tai Windows-tietokoneen ohjeita. QuickTime 7 Pro for Macin rekisteröintiavaimet vaativat Mac OS X:n. QuickTime 7 Pro for Windowsin rekisteröintiavaimet vaativat Microsoft Windowsin.

Mac OS X Snow Leopard v10.6 tai uudempi

Maciin on jo asennettu QuickTimen uudempi versio (QuickTime X). Toimi näiden ohjeiden mukaan vain silloin, jos käytät vanhempia mediamuotoja tai työnkulkuja, joita QuickTime X ei tue.

1. QuickTime Player 7:n asentaminen.

2. Avaa QuickTime Player 7 Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiossa.

3. Valitse QuickTimen valikkoriviltä QuickTime Player 7 > Rekisteröinti.

4. Kirjoita nimesi ja QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavain täsmälleen Apple Online Storesta saamassasi sähköpostiviestissä olevassa muodossa. Paina sitten näppäimistön sarkainnäppäintä. Rekisteröinti on suoritettu, kun QuickTime-logo muuttuu QuickTime Pro -logoksi.

Mac OS X Leopard v10.5 tai vanhempi

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten QuickTime.

2. Klikkaa Rekisteröi-painiketta.

3. Kirjoita nimesi ja QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavain täsmälleen Apple Online Storesta saamassasi sähköpostiviestissä olevassa muodossa. Paina sitten näppäimistön sarkainnäppäintä. Rekisteröinti on suoritettu, kun QuickTime-logo muuttuu QuickTime Pro -logoksi.

Microsoft Windows

1. QuickTime 7 for Windowsin asentaminen.

2. Klikkaa Käynnistä-valikkoa ja valitse QuickTime Player tai kaksoisklikkaa työpöydällä olevaa QuickTime Player -pikavalintaa.

3. Valitse QuickTime Playerin valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset.

4. Klikkaa Rekisteröi.

5. Kirjoita nimesi ja QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavain täsmälleen Apple Online Storesta saamassasi sähköpostiviestissä olevassa muodossa ja klikkaa sitten Käytä. Rekisteröinti on suoritettu, kun rekisteröintiavaimen alle ilmestyy ”QuickTime 7 Pro”.

Kadonneen rekisteröintiavaimen noutaminen

Jos olet kadottanut rekisteröintiavaimen, tarkista, löytyykö se sähköpostiviesteistä, asetuksista tai Apple Online Storen tilaushistoriasta:

• Jos ostit QuickTime 7 Pro -rekisteröintiavaimen Apple Online Storesta, sait avaimen sähköpostitse osana tilausvahvistusta. Tee haku sähköpostistasi sanoilla ”QuickTime Pro”.

• Jos avain on tällä hetkellä tietokoneessa käytössä, löydät avaimen QuickTime Player 7:n tai QuickTimen asetuksista edellä kuvatulla tavalla.

• Jos ostit avaimen Apple Online Storesta, löydät sen ehkä tilaushistoriasta. Siirry Apple Online Storessa olevalle tilisivullesi ja tuo tilaushistoriasi näyttöön klikkaamalla linkkiä. Kirjaudu sisään avainta ostettaessa käytetyllä Apple ID:llä. Jos avainta ei ole tilaushistoriassa, voit ottaa yhteyttä Apple Online Storeen, jonka yhteystiedot on ilmoitettu tilaushistoriasivulla. Apple ei säilytä ostosten tietoja loputtomasti, mutta kaupan edustaja pystyy ehkä etsimään avaimen aikaisemmista tilauksista.

Yhteensopivuus QuickTimen vanhempien tai uudempien versioiden kanssa

Koska QuickTime 7 sisältää tekijänoikeusmaksuihin perustuvia tekniikoita, Pro-ominaisuuksien käyttöön vaaditaan rekisteröintiavain, joka on tarkoitettu erityisesti QuickTime 7:ää varten.

• QuickTime X ei vaadi rekisteröintiavainta. QuickTime X on jo OS X:n Snow Leopard -versiosta alkaen käytetyn QuickTime-tekniikan nykyaikainen versio. Se sisältää QuickTime Playerin (versio 10). Jos käytät vanhempia mediamuotoja tai työnkulkuja, joita QuickTime X ei tue, voit asentaa QuickTime Player 7:n ja käyttää sen kanssa QuickTime 7 Pron rekisteröintiavainta.

• QuickTime 6 Pron rekisteröintiavaimet eivät toimi QuickTime 7:n kanssa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.