iMac (24-tuumainen, M1, 2021, kaksi porttia) – kotelo

Ennen kuin aloitat

Työkalut

• Nailontikku (musta tikku) (valinnainen)

Irrottaminen

Kotelo sisältää seuraavat irrotettavat osat:

• äänikortti

• Äänikortin joustava kaapeli

• Mikrofonin joustava kaapeli

• Wi-Fi- ja Bluetooth-antenni

• Wi-Fi-antenni.

Kotelo sisältää seuraavat osat, joita ei voi irrottaa:

• keskimmäinen Wi-Fi-antenni

• näytön ripustimet

• mikrofoni

• virtapainike ja virtapainikkeen joustava kaapeli

• kaiuttimet

• kaiuttimien takaosat

1. Jos haluat irrottaa mikrofonin joustavan kaapelin, irrota ensin varovasti kaapelin ja kotelon välinen liimakiinnitys.

• Huomautus: Seuraavassa kuvassa näkyy iMac (24-tuumainen, M1, 2021, neljä porttia), mutta vaiheet ovat samat myös iMacille (24-tuumainen, M1, 2021, kaksi porttia).

2. Paina mikrofonin joustavan kaapelin ZIF-liittimen PUSH-painiketta pitkään mustan tikun tylpällä päällä (1). Liu'uta sitten kaapelin pää ulos liittimestä (2).

Kokoaminen

1. Asenna mikrofonin joustava kaapeli takaisin liu’uttamalla kaapelin pää liittimeen.

2. Kiinnitä sitten kaapeli koteloon painamalla kaapelia.

• Tärkeää: Reititä mikrofonin joustava kaapeli äänikortin joustavan kaapelin alle.

• Huomautus: Seuraavassa kuvassa näkyy iMac (24-tuumainen, M1, 2021, neljä porttia), mutta vaiheet ovat samat myös iMacille (24-tuumainen, M1, 2021, kaksi porttia).

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: