iMac (24-tuumainen, M1, 2021, kaksi porttia) – emolevyn suojus

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• tukikiilat

• Torx T3 -ruuvimeisseli

Tärkeää

• Tämä toimenpide saattaa edellyttää uusia teippejä, joita ei voi tilata erikseen.

• USB-C-levyn (1) aukon päälle asetettava teippi toimitetaan uuden emolevyn kannen mukana.

• Emolevyn kannen (2) keskelle kiinnitettävä teippi sisältyy näytön aloituspakkaukseen ja näytön täyttöpakkaukseen.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo taustapuoli alaspäin ja siten, että yläosa on lähimpänä sinua.

2. Irrota teippi emolevyn kannen keskeltä. Säilytä teippi kokoamista varten.

3. Irrota emolevyn kannesta neljätoista T3-ruuvia (923-05557) T3-ruuvimeisselillä.

4. Kallista emolevyn kanta ylöspäin. Irrota se sitten kotelosta vetämällä sitä itseäsi kohti.

•  Varoitus: Älä kosketa emolevyyn emolevyn kannella.

Kokoaminen

1. Etsi vaahtomuovi emolevyn kannen alapinnalta kohdasta, jossa kaiutinkaapelit liitetään emolevyyn.

• Jos emolevyn kannessa on vaahtomuovipala, älä kiinnitä vaahtomuovipalaa emolevyn kaiutinkaapelin liittimien päälle.

• Jos emolevyn kannessa ei ole vaahtomuovipalaa, kiinnitä vaahtomuovipala emolevyn kaiutinkaapelin liittimien päälle.

2. Liu'uta emolevyn kansi koteloon ja aseta se tasaisesti emolevyn päälle.

•  Varoitus: Älä kosketa emolevyyn emolevyn kannella.

3. Kiinnitä emolevyn kanteen takaisin kiinni neljätoista T3-ruuvia (923-05557) T3-ruuvimeisselillä.

4. Kiinnitä teippi emolevyn kannen keskelle.

• Tärkeää: Jos teippi on vaurioitunut irrottamisen yhteydessä, hävitä se ja käytä uutta teippiä.

• Tärkeää: Jos vaihdoit emolevyn kannen, kiinnitä uusi teippi emolevyn kanteen USB-C-levyn päälle.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: