MacBook Pro (13-tuumainen, M1, 2020) – kotelon yläosa, akku ja näppäimistö

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Vaara

Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Tärkeää

Jos asennat uuden kotelon yläosan, sinun on vaihdettava ohjauslevyn sovitepalat. Sovitesarja on saatavilla vain uuden ohjauslevyn mukana.

Irrottaminen

Irrotusvaiheita ei ole. Kotelon yläosa sisältää seuraavat ei-irrotettavat osat:

• akku

• akun hallintayksikön levy

• Touch ID:n joustavat kaapelit

• mikrofoni

Huomautus: Jos vaihdat kotelon yläosan, siirrä akunhallintayksikön joustava kaapeli uuteen kotelon yläosaan.

Kokoaminen

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.