MacBook Pro (13-tuumainen, M1, 2020) – akunhallintayksikön joustava kaapeli

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Irrota seuraava osa ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

• nailontikku (musta tikku)

Irrottaminen

Tärkeää

Vaihda akunhallintayksikön joustava kaapeli, jos se on vaurioitunut.

1. Nosta akun kantta hieman ylöspäin, jotta pääset käsiksi akunhallintayksikön joustavaan kaapeliin.

2. Irrota polyesterikalvo akunhallintayksilön joustavan kaapelin lukitusvivusta. Käännä sitten lukitusvipu (1) ylös ESD-suojatuilla pinseteillä.

3. Liu’uta akunhallintayksikön joustavan kaapelin pää ulos liittimestä (2).

Kokoaminen

1. Nosta akunhallintayksikön joustavan kaapelin pää liittimeen ESD-suojatuilla pinseteillä.

2. Käännä lukitusvipu alas mustalla tikulla (1). Nosta sitten hieman akun kantta ja taita akunhallintayksikön joustava kaapeli takaisin emolevyä kohti (2).

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: