iPhone 13 mini – yläkaiutin (mmWave-antenni)

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Tärkeää

Jos iPhonessa ei ole mmWave-antennia, noudata kohdan Yläkaiutin ohjeita.

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• 5,4-tuumainen korjausalusta

• ESD-suojatut pinsetit

• JCIS-vaihtopää

• Nitriilikäsineet tai nukkaamattomat käsineet

• Nailontikku (musta tikku)

• SIM-kortin poistotyökalu

• Superruuvien vaihtopää

• Momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Momenttiruuvimeisseli (harmaa, 0,55 kgf/cm)

Varoitus

Linssien vahingoittumisen välttämiseksi älä koske TrueDepth-kamerakokoonpanoon tai sen lähellä oleviin osiin.

Irrottaminen

1. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

2. Irrota polyesterikalvonauha mmWave-antennin liittimestä ESD-suojatuilla pinseteillä.

3. Irrota kolme ristipäistä ruuvia mmWave-antennin liittimen suojakuoresta momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä kuvassa näkyvässä järjestyksessä. Aseta ruuvit sivuun. Irrota suojakotelo ja säilytä se kokoamista varten.

•  Varoitus: Varmista, että JCIS-vaihtopää on lukittu momenttiruuvimeisseliin, jotta ruuvien kannat eivät vahingoitu. Älä naarmuta emolevyä momenttiruuvimeisselillä.

4. Irrota mmWave-antennin joustavan kaapelin pää liittimestä.

5. Nosta 11 joustavan kaapelin päät pois liittimistä kuvassa näkyvässä järjestyksessä.

6. Irrota ristipäinen ruuvi emolevyn alapäästä momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

7. Irrota superruuvi emolevyn yläpäästä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä. Aseta ruuvi sivuun.

8. Irrota kamera. Jatka sitten vaiheeseen 9.

9. Irrota mmWave-antennin joustavan kaapelin ja kameran syvennyksen välinen liima mustan tikun tylpällä päällä.

10. Irrota kotelo korjausalustalta.

11. Työnnä paperiliitin tai SIM-kortin poistotyökalu SIM-kortin alustan vieressä olevaan reikään.

12. Paina SIM-kortin alusta ulos työntämällä paperiliitintä tai SIM-kortin poistotyökalua koteloa kohti. Irrota SIM-kortin alusta ja pidä se tallessa kokoamista varten.

13. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

14. Työnnä SIM-kortin alustan irrottaja takaisin alkuperäiselle paikalle kuvassa näytetyllä tavalla.

15. Gently lift the mmWave antenna and the logic board up and out of the enclosure.

• Important: Ensure that the mmWave antenna stays attached to the logic board.

•  Caution

• Don’t damage the Apple Pay flex cable as you lift the logic board out of the enclosure.

• Don’t damage the logic board when removing it from the enclosure. If damage occurs, replace the iPhone.

16. Use a torque driver and the JCIS bit to remove one crosshead screw from the top speaker. Set aside the screw.

17. Use a torque driver and the super screw bit to remove one super screw from the top speaker. Set aside the screw.

18. Put on the gloves.

19. Remove the top speaker from the enclosure.

Kokoaminen

1. Pue käsineet.

2. Tarkista TrueDepth-kamera. Varmista, että kameran yläreuna on kotelon reunan alla.

•  Varoitus: Jos TrueDepth-kamera on väärässä kohdassa, siirrä se oikeaan asentoon mustalla tikulla.

3. Kallista yläkaiutinta ja laske se paikalleen.

• Varoitus: Varmista, että tiiviste on asennettu ylempään ilmareikään ja ettei tiiviste ole repeytynyt tai vahingoittunut. Jos tiiviste on vaurioitunut, vaihda yläkaiutin.

4. Kiinnitä uusi superruuvi (923-06675)  yläkaiuttimeen sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

5. Kiinnitä uusi ristipäinen ruuvi (923-06676)  yläkaiuttimeen harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

6. Asettele emolevy ja mmWave-antenni koteloon kuvan osoittamalla tavalla.

•  Varoitus: Varmista, ettei mikään joustavista kaapeleista jää puristuksiin emolevyn alle.

7. Asenna kamera takaisin koteloon kameran uudelleenkokoamisohjeen kohtien 1–7 mukaisesti. Jatka sitten alla olevaan vaiheeseen 8.

8. Paina loppujen yhdeksän joustavan kaapelin päät emolevyssä oleviin liittimiin kuvassa näytetyssä järjestyksessä.

9. Kiinnitä uusi superruuvi (923-06673)  emolevyyn sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja superruuvien vaihtopäällä.

10. Kiinnitä uusi ristipäinen ruuvi (923-06676)  emolevyyn harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä.

11. Tarkista mmWave-antennin joustava kaapeli ja varmista, että se on Apple Payn joustavan kaapelin takana.

12. Paina mmWave-antennin joustavan kaapelin pää liittimeen.

13. Asettele mmWave-antennin liittimen suojakuori mmWave-antennin joustavan kaapelin päälle.

14. Kiinnitä kolme uutta ristipäistä ruuvia (923-06677) mmWave-antennin liittimen suojakuoreen harmaalla momenttiruuvimeisselillä ja JCIS-vaihtopäällä kuvassa näytetyssä järjestyksessä.

•  Varoitus: Varmista, että JCIS-vaihtopää on lukittu momenttiruuvimeisseliin, jotta ruuvien kannat eivät vahingoitu. Älä naarmuta emolevyä momenttiruuvimeisselillä.

15. Aseta uusi polyesterikalvonauha mmWave-antennin liittimen suojakuoren päälle. Kiinnitä nauha koteloon painamalla nauhaa tasaisesti koko pituudeltaan mustan tikun tylpällä päällä. Irrota sininen suojakalvo.

16. Irrota kotelo korjausalustalta.

17. Paina SIM-kortin alusta takaisin kotelon sivussa olevaan aukkoon.

18. Aseta kotelo korjausalustalle siten, että Lightning-liitin on aukkoon päin.

19. Asenna Taptic Engine  takaisin paikalleen. Jatka sitten vaiheeseen 20.

20. Asenna vaihtoakku noudattamalla kaikkia akun uudelleenkokoamisohjeen vaiheita.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraava osa takaisin paikoilleen: